Szerintetek elég lesz enyi ruha újszülött korban? Ti miből hányat vetettek?
Februári baba lesz. Amiket edig megvettem:
7 db rugi
3-4 rövid ujjú body
4 hosszú ujjú body
Zoknik kb 10 db
4 kis sapka
Bundazsák
4 db kis hosszú ujjú felső
4db nadrág
3 harisnya
Textilpelusok
Plédek
Ezekböl a legtöbb 56os méret de van közte 62es is. Ti mit vetettek még? Mivel kellene még pótoljam amire biztos szükség lesz?
Köszönöm
Én viszont arra szavazok, hogy 50-esből 1 db is sok előre, ha csak nem tudod biztosan (és honnan tudhatnád), hogy kicsi lesz a babád.
Teljesen átlagos gyerekemre egyáltalán nem tudtam ráadni (azt az egyet, amit kaptunk ekkorában). Az 56-os pont annyira volt nagy, hogy kényelmes legyen.
Nekem még nincs gyerekem, de nővéremnek 2 hónapos a kisfia. 52 cm-mel és 3300 grammal született, az 56-os ruhák nagyok voltak rá az első időszakban. Ő is utólag szerzett be kisebbeket.
A zoknit ők nem feleslegesen vették, mert nem mindig rugi volt rajta, már egész korán adtak rá a body fölé pólót/pulcsit, nadrágot (mondjuk ő nyár végi baba)... A rugi szerintem is praktikusabb, de nővéremék szeretik olyan ruhákba öltöztetni mint a nagyobb gyerekeket, csak mini méretben (tehát body fölé rendes pulcsi, nadrág, póló). Ilyen esetben kell a zokni, de ezt neked kell eldöntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!