Nektek is volt egy időszakotok nem birtatok a babával?
8 hónapos elmúlt és szó szerint mindenért sir vagy egész nap.
Nem beteg.
De semmi nem jó neki.
Annyi jó ha állok vele és járkálok. Ez!
2 foga van meg most kezdett maszni.
Túl sok neki az ugrás?
Probald a babykompot, hatha abban jobban elvan. En a masodik gyerkocnek vettem, mert gyakorlatilag pisilni nem tudtam elmenni tole :-)
Az inyet kozvetlenul kenheted az ismert fajdalomcsillapito szirupokkal is (algoflex baby, panadol stb. ), egyszer ezt egy dokino mondta nekem, a gelek nalunk sem valtak be.
Nem én pontoztam le az itt válaszolókat.
Gondolom van egy csodamami aki mindent tud és lepontoz mindenkit.... csak ilyenre tudok gondolni.
A babykomp tènyleg nem tesz jót a gerincnek. Azt nem akarok
Babykomptol elvileg a lab gorbulhet el, viszont talalkoztatok mar olyan gyerekkel / felnottel, akinek bizonyitottan a komp miatt gorbe a laba? Ugye, hogy nem?
Egy 8 honapos eleg massziv, eros mar ahhoz, hogy ulni tudjon egy kompban, gyakorlatilag annyi, mintha egy adamo hintaban ulne...
Elso gyereknel en is hasonlo hiresztelesek miatt nem mertem venni, aztan a masodiknal gondoltam megprobalom. Persze nem orakig volt benne, de semmi baja nincs.
Azert talaltak ki ezeket az eszkozoket, jatekokat, hogy a gyerek szorakozzon es az anyukanak se kelljen egesz nap olben tartania.
Ez csak egy javaslat volt reszemrol.
De mondhatnam a jarokat, hintat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!