Miért ellenzik olyan sokan az együttalvást?
Bocs az offért
Akik együtt alszanak a babájukkal azoktól kérdezném, hogy hogyan csinálják meg, hogy a baba ne essen le az ágyról? Én egy szobában alszom a babámmal, de ő a kiságyban, én egy heverőn. Viszont sokszor úgy érzem, olyan szívesen aludnék vele, de nem lehet megcsinálni, mert ha ő felébred, elindul fejjel lefelé az ágyról. Meg előbb lefekszik mint én, nem hagyhatom egyedül egy ágyon.
Én sem ellenzem, mindenki csinálja, ahogy akarja.
Én nem szoktattam a mi ágyunkba, pont azért, mert nem szeretnék úgy járni, mint az egyik barátunk, akinek a lánya ordit ha a saját szobájába akarják lefektetni, és ha nem veszik maguk mellé, képes orákon át üvölteni és inkább nem aludni.
Én sem emléksze, hogy anyuákkal aludtam volna valah is, mégis egészséges felnőtt vagyok, nincsenek pszihés zavaraim, imádom anyukámat. Én azt vallom, hogy mindenkinek a saját ágyában van a hely. Persze reggelente jöhet bújni, nincs kitiltva a szobából, de aludni a saját ágyában alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!