Anyukák, akik annyira ellenzik a hozzátáplálást, mit tennétek?
(nem vagyok ellenző)
ugyanez volt nálunk is
orvosi javaslatra almát kapott, megváltás volt
utána a többit
és láss csodát, ma már a tápszert is szereti.
a tápszert én ilyen formában próbáltam : teában feloldva, kakaóporral, cukorral, citrommal, hidegen, gyümölcslében feloldva....
a mai napig hidegen issza
hajrá alma! :)
Én nem ellenzem a hozzátáplálást, de maximálisan megértelek.
Először anno megpróbáltunk anyatejet szerezni (ha van valami indok, kiírhatja az orvos - persze nem kapsz annyit, amennyi minden étkezését fedezi).
Utána adtunk gyümölcsöt, zöldséget.
Másik ismerősünk (ő külföldi, nem ilyenek a babatáplálási elvek, mint itt) még egyszerűbben megoldotta: kecsketejet adott a picinek. Minden lelkiismeret-furdalás nélkül, mert mondom, náluk nem így megy, mint itthon. Úgy gondolta, ez a legjobb, amit tehet. Én mondjuk ezt nem mertem, és nem is tanácsolok ilyet senkinek. (de a picilány azóta megnőtt, egészséges, erős, ügyes kisgyerek)
ja, és az almába kekszet is kapott néhányszor, darált háztartásit, na bumm, 3 hónaposan
első vagyok
egyébként én is kaptam anyatejet, de az se kellett neki
Szia!Én sem vagyok ellenző,de ez mindegy is...Miért foglalkozol azzal,hogy más mit gondol?
Vannak esetek-mint a Tiéd is- amikor nem tudsz mit tenni,hiszen a kisbabád a legfontosabb,nem?Próbáld meg az almát,lehetséges,hogy jól fogadja.Dokinak említetted?Általában orvosok is szokták ajánlani a hozzátáplálás korábbi megkezdését.Na de ez is relatív,hogy mi számít korainak...
Én "ellenző" vagyok, és azt vallom, hogy 6 hóig csak anyatej, vagy táp a legjobb a babának.
Természetesen szélsősége esetek, és kivétel mindig van-ez vagy te.
Ha ilyen helyzetben vagy, nyílván nem éhezteted a gyereket, és hozzátáplálsz. Kívánom, ez javítson a helyzeten:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!