Hogyan folytassan a hozzátáplálást? Elakadtam.
5 hónapos, tápszeres a kislányom. Sajnos refluxos és laktózérzékeny, így nem követhetem a"hagyományos" hozzátáplásást.Mi főzelékkel kezdtünk, a gyümölcsökkel vigyázni kell, almát csak párolva kaphat.
Másfél hete kezdtem neki burgonya+répa főzeléket adni. Tegnap már egész szép adagot megevett. Utána mindig adok neki tápszert is. Mikor hagyhatom el a déli tápszert, honnan tudom, hogy mennyi főzeléket kell neki adni?
Mi a következő lépés? Adjak neki tízóraira párolt almát? Vagy gabonapépet (találtam ebből laktózmentes változatot)? Esetleg próbáljak ki most ebédre egy másik főzeléket? Hogyan kell ezt csinálni? Gondolom neki is unalmas lesz egy idő után ugyanaz a főzelék. Amikor új főzeléket kap megint ugyanúgy lépésről lépésre kell bevezetni? Ilyenkor megint nagyobb adag tápszert kap utána? Bevallom ez a rész nem teljesen tiszta nekem.
Régóta 4 óránként eszik. Reggel 8-kor, majd 12-kor, délután 4-kor, este 8-kor és éjjel 3-4 között eszik még egyszer. Kell ezen változtatni vagy maradhatnak az időpontok?
Jaj, mennyi kérdés, remélem tud valaki segíteni!:)
Szia!
Én a hasonló kérdéseimet az alábbi linken szoktam feltenni.Nagyon szeretem az oldalt, mert gyorsan válaszol a védőnő.
Sziasztok!
Köszönöm! Próbálkozom akkor tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!