Mit tesztek babátok alá ha leteszitek a földre játszani?
Figyelt kérdés
4-5 hónaposra gondolok. Es családi hàzban ahol nincs padlofütés.2016. okt. 26. 10:15
11/17 anonim válasza:
Az én babám a habtapit mindig szétszedte, már 4-5 hónaposan is. A játszószőnyegek szerintem elég kicsik, nekem a sima szőnyeg vált be legjobban, bár nem családi házban lakunk. Szerintem ha nagyon hideg lenne a padló, akkor tennék alá polifoam anyagból valamit.
12/17 anonim válasza:
9,
Pont hogy könnyű tisztán tartani. Refluxosnál nem is lehetne mást használni. Elég nedves (fertőtlenítő) törlővel áttörölni, de a csap alá dugva is lehet, könnyen szárad. Nem szed össze szöszt. Nem csak melegít, hanem az eséseknél is véd.
Ugyanaz az anyaga, mint a polifoamnak, csak vastagabb, stabil, nem csúszik.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :-)
2016. okt. 26. 14:20
14/17 anonim válasza:
Habtapi es ra egy pled.7 hos,meg nem maszik,viszont hasrol hatra fordulasnal a buksija meg rendesen koppan.azert ez a cucc valamelyest tompit,ha veletlen lefordul rola akkor megy is a siras.
16/17 anonim válasza:
Laminált padlónk van, azon egy szőnyeg. arra tetten egy vastag plédet kettéhajtva. amikor már lemászott róla és ki tudott kúszni-mászni a járólapra, akkor harisnya+nadrág, felül is egy réteggel több és ennyi. Utána már jött a jó idő, most meg már jár, nem sok időt tölt a földön.
17/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én utálom a habtapit. Lágyítószeres, kínai műanyag sz.ar és még ronda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!