6 hónapos babátokat leteszitek a földre vagy csak az ágyon hagyjátok játszani?
Szia. Az én kislányom leesett az ágyról, még jó hogy egy takaró összehajtva volt a földön és arra esett először, majd onnan a parkettára. Azóta csak a földön játszik ha nem vagyok mellette, és inkább az orrát üsse be, minthogy a feje törjön vagy a keze...Az ágyon csak akkor van ha ott vagyok én is és csak rá figyelek, semmi másra, mert az előbb említett baleset is az én jelenlétemben történt, pedig csak 2mp-re fordítottam el a fejem.
Vettünk habtapit, azon jól elvan,kedvére mászhat,foroghat, bírkózhat a játékaival,és még biztonságosabb is mint az ágy. Ha nem akarsz mellette ülni egész nap, mert esetleg főzöl,takarítasz, akkor érdemesebb a földre tenni, nehogy úgy járjatok mint mi. Eg vastagabb pléd,takaró is megteszi, csak amikor már mászogat, összehúzogatja :o), lányom bele is csavarta magát, akkor jöttem rá hogy szeretne kukucsost játszani :o)
Az én fiam, s a nagyok is már 1 hónapos koruktól sokat voltak a földön. a kicsi most 7 hónapos, mikor ébren van 70%-ban a földön van. Így tanul meg kúszni, mászni, forogni, felülni.
Sajnos megvédeni mindentől nem tudod. A kiságyba is beveri majd mindenét, az ágyról pedig egy másodperc alatt már lent van egy ekkora baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!