Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leteszitek a földre a babátoka...

Leteszitek a földre a babátokat játszani? Nem fázik meg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Az enyém szerencsére májusban volt 5 hónapos, akkortól raktam le minden nap a földre, egy sima plédre.

Ha most lenne ennyi idős, és még nem is kúszna, akkor is leraknám, csak tennék habtapit a pléd alá.

Parkettánk van, emeleten lakunk.

2011. márc. 6. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
nem, fel kell öltöztetni, én egy hosszú ujjú bodyt, hosszú rugit, alá zoknit adok 9 hós fiamra.
2011. márc. 6. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze. Szőnyeg, habtapi, vagy pléd, ha nagyon hideg a padló, akkor több réteg ruha. Kisfiam 5 hónapos korától kúszott, bejárta az egész lakást, 11 hónaposan volt először náthás - akkor sem a padlón való mászás miatt. :)
2011. márc. 6. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha parketta vagy szőnyeg van, illetve nem hideg a padló , akkor nem fázik meg
2011. márc. 6. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:

persze! Muszáj is. Mi vettünk a praktikerben méterre jó vastag polifoamot, arra tettem a szőnyeget, és egész nap ott van, imádja, és azóta szuperül fejlődik a mozgása!!!

Mondjuk nálunk amúgy sincs hideg, 23 fok.

2011. márc. 6. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Padlófűtés van, szerencsére :) meleg a parketta :)
2011. márc. 6. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk kifejezetten hideg van, alattunk pince, északi fekvésű lakás, és leraktuk. Polifoam van a szőnyeg alatt, több réteg ruha a gyereken. Most 9 hónapos, még nem fázott meg.
2011. márc. 6. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha jól van felöltöztetve és nincs hideg a lakásban akkor nem fázik meg. Nálunk szőnyegpadló van. Én általában egy trikót, egy badit és egy hosszú ujjút adok rá, harisnyát (zoknit leszedi) és egy játszós nacit.
2011. márc. 6. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:

4 hós, lent van a földön, nem, nem fázik meg, szőnyeg van alatta + pléd + fel van öltözve (body, póló, naci).

A 27 hósom is 4-5 hós kora óta a földön van, akkor még nem szőnyegünk volt, hanem habtapink. Panellakás. A nagy -amikor még csak kúszni tudott- néha utánam jött a konyhába, ahol kő van, de így sem fázott meg. Gondolom majd a kicsi is fog közlekedni a kövön.

2011. márc. 6. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
persze, hogy letettem, 2 hónapos korától lent volt egész nap, iszonyú tempóban fejlődött. szükségük van rá. öltöztesd fel, tegyél le pokrócot!
2011. márc. 6. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!