Anyukák ti hogy csináljátok?
Egyre ritkábban használtuk a járókát. Ennyi idősen le volt zárva a szobája babakarámmal. Persze legtöbbször az ajtóban állt és figyelt, de volt szabad tere. Ahogy nőtt, úgy alakult a lakás. Egyre nagyobb teret kapott a lakásban. Kb akkorát, hogy 5 perc alatt sem tudott volna galibát okozni, szóval még wc-re is mehettem.
1 évesen száműztük a járókát, csak a karám maradt (szoba+fél nappali) 1,5 éves volt mikor már csak a konyhát zártam el előle.
Soha nem volt járókában, mindig úgy pakoltam el a lakásban, hogy ő szabadon mehessen.
A sarkokra tettünk sarokvédőt, a kályhához odatettem a kezét, mikor már nem volt forró és megtanulta hogy meleg. Elég a szoba másik végéből rászólni, hogy meleg és nagy ívben elkerüli.
A szekrények alsó polcán olyan dolgok vannak, amikkel nem tud baj okozni ha kipakolja-törölközők, konyharuhák,konyhában műanyag dobozok, fakanalak, kis lábosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!