Segítség, nagyon elkeseredtem, kinek mi vált be a babája ekcémájára?
nekünk a gyógyszertári mosakodó vált be (hidrofiles), azzal lehet hidratálni is neki.
Meg a bőrgyógyász írt fel neki szteroidos krém-keveréket. Azt esetenként használtuk, gyorsan javult tőle.
Az arcára pedig a levendulás, gyógyszertári popsikrém vált be.
Nyáron elvileg enyhülnek a tünetek, a bőrgyógyász szerint, és mi is ezt tapasztaltuk.
fürdéshez: gyógyszertári szintén (bár most váltani akarok, mert őrült mód eldugítja a lefolyót :S)
testápoló: Sanatopic
arcára még nem találtam tökéletes megoldást
És én is használok alkalmanként szteroidos krémet, h a lobot lehúzzam vele.
mosáshoz DM-es szenzitív mososzert használok felesben keverve mosószódával (jól kiszed mindent és nem allergizál) és ecettel öblítem a babaruhákat
szigorúan betartom az ételek korhatárát, sőt ha lehet egy hóval kitolom (múlkor pl nem így tettem, és megvettem egy Nestle áfonyás almát, nagyon kicsapta szegény arcát -- ez 4 hósoknak való a Nestle szerint, babám ekkor volt hat!)
Szia!
Mi múlt héten voltunk a Heim Pálba,mert annyira csúnya volt a kislányunk bőre.Előtte Sanatopicot használtunk,de az kevés volt.A bőrgyógyászaton felírt a doktornő egy Locoid-H nevű krémet és két nap után már volt javulás.Fürdetni a gyógyszertárival fürdetünk és kiegészítés képpen a Sanatopicot is használjuk.
Lányom arca volt borzalmasan száraz kicserepesedett, érdes. Minden féle drága kence ficét kipróbáltam, és a neogranormon (zöld) 4-5 nap alatt úgy rendbe hozta hogy olyan puha az arca mint a feneke:) Minden nap reggel este kenem mert ha kimarad megint csúnya lesz.
Nekünk a popsikrémet nem ajánlották mert hogy hámosít még jobban szárít, a fürdetőtől meg kiütéses lett a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!