Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kilenc és fél hónapos lányom...

Kilenc és fél hónapos lányom éjszaka is eszik. Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés

Sajnos a tápszert egy hete egyáltalán nem eszi. Ha csak teát adok neki éjjel akkor órákig fent van. Tegnap éjszaka muszáj voltam lemenni a konyhába és csinálni neki egy kis "szendvicset".

Volt valakinek ilyen a babája?

2016. okt. 18. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Több probléma is van vele. Első sorban felpörgeti a gyereket- kB mintha te innál egy kávét lefekvés elott. Aztán a fogainak se tesz jót. A cukor nem ellenség, de azért okosan kell vele bánni. Szoktam csinálni sütiket, lekvárt, szörpöt, de évente max 2 kg cukor fog gy nálunk. Nem vagyok föld anya, de inkább gyümölcs vagy méz ami jó édesíteni.
2016. okt. 18. 17:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak víz és cukor...
2016. okt. 18. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
A cukor gyorsan bomló szénhidrát, rengeteg energiát tartalmaz. Emiatt pörgeti a gyereket fel.
2016. okt. 18. 18:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Keress olyan tápszert, amit megiszik. Próbálkozni kell. Lehet csak pár napig nem fogadja el, hátha újra megissza majd. Egyébként 14 hós a lányom, egyszer még ő is kel, olyankor 210 ml tejitalt megiszik, és már alszik is vissza. Én is sok mindent próbáltam, kb 4 féle tápszer (jó éjt is volt közte, amiben gabona van, olyan sűrű, mint a nyavalya, este megivott 180-at, éjjel szintén 180-at. Szóval a mennyiség csökkent, de a kaját nem hagyta el.). Már beletörődtem, majd leszokik. Egyébként a víz nekem sem vált be, sírt, nem aludt, amíg nem volt tele a pocak:( Szóval kitartást :)

Ilyen cukros vackot meg ne adj neki. Főzz neki teát, és azt add, üresen. Persze a víz lenne a legjobb, de megértelek, a nagyobb nekem sem itta.

2016. okt. 18. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Kamu.
2016. okt. 18. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:

A cukor felpörgeti ès azèrt van fent órákig, aztán mikor hirtelen kiürül, akkor megint rohadt èhes lesz.

Szóval ha szomjas igyon vizet, esetleg minden mentes teát.

Ès próbálgass másfajta tápszereket, tejitalokat, tejet, de ne szendvicset csinálj neki èjszaka.

2016. okt. 18. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu! Nincs ennyire sügér anyuka...
2016. okt. 19. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Már csak az a kérdés, milyen teát adsz neki. Fekete teát, babateát, gyógyteát?

A citromfű tea nyugtató hatású, és cukor nélkül is finom.

2016. okt. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!