Nagyon szégyellem magam érte de elegem van?
Van egy 2, 5 éves meg egy 8 hónapos.
Egész nap megy az őrültek háza.
Estére annyira kivagyok hogy alig várom elaludjanak.
Este felkel enni a kicsi még mindig hol 2x hol 3x.
A nag meg néha üvöltve kel.
9 hetes vagyok küzdök a hányingerrel minden nap, de mindig hányás lesz a vége.
Úgy hányok a kis piklimbe hogy közbe eszik a gyerek.
Segitségem inkább a vicc kategória.
Màr szóltam a férjemnek 1 napra vigye el őket mert aludnom kell és nem birom már. Állandóan álmos vagyok mindenre pöcre indulok.
Azóta is úgy viszi őket hogy sehogy.
Mama heti 1x jön 2 óra hosszára vagy 3 de akkor meg pattogok mint egy hü..e hogy minden kész legyen. Kivagyok. Más is volt igy? Vagy rossz anya vagyok? Egy anyának nem lehet elég? :(((((
Te most komolyan azt írod hogy nem mindenki olyan szerencsés hogy elsőre összejön a gyerek??? Három gyereked lesz irtó kicsi korkülönbséggel és ilyet le mersz írni?
Kis angyalom nekünk az első se jött könnyen de a másodikra 6,5 évet kellett várni! Aki ilyen szapora mint te az ne jöjjön már avval hogy nem jött össze elsőre!
Egyébként a jó testvéri kapcsolatnak semmi köze a korkülönbséghez! Anyám meg a nővére között 1 év van és nem beszélnek egymással évek óta, a nővére mindig rühellte mert féltékeny volt rá. Két unokatesóm között 1,5 év van, csak ünnepnapokon futnak össze a szüleiknél. Az én gyerekeim között 7,5 év van és imádják egymást!
Nem tartalak rossz anyának, sem rossz embernek és én sem vetetném el a gyerekemet a te helyzetedben, de nem is jönnék a gyakorikérdések.hu- ra eljátszani a hattyú halálát, amikor pontosan tudhattad mit vállalsz!
Én is azokkal tudok egyetérteni, akik szerint túlvállaltad magad. Fiam több, mint 2 év próbálkozás után sikerült, 1. szülinapja előtt döntöttünk úgy, hogy lassan próbálkozunk a tesóval, mert nem akadály ha már jönne, de ugye sose tudni. Az első kicsit nem odafigyelős hónapban sikerült így szűk 20 hónap van köztük. Viszont mindkét terhesség alatt véreztem, kórházba voltam, óriás hematómát növesztettem és sokat kellett pihenni. Szerencsére a nagy tolerálta és eljátszott mellettem míg én csak feküdhettem. 2 gyereket terveztünk eredetileg is, bár néha eljátszottam a gondolattal, hogy lehetne 3, de ma már úgy vagyok vele, hogy nem akarok még egy vérzős, kórházas terhességet végigcsinálni, nem akarom ennek kitenni a 2 már meglévő gyereket, garantálni senki nem tudja, hogy nem ugyanaz lenne megint.
Azt meg nem is értem, hogy egy általad is se**fejnek titulált "apának" minek szülsz még harmadikat, bár tippek már megfogalmazódtak a fejemben, de inkább megtartom magamnak. Ha meg magadnak szülöd őket, mert ez jön le az írásodból, akkor edd meg amit főztél... Nem tudlak se sajnálni, se megérteni.
Én ha kicsit nyűgösebb, hisztisebb napja van a gyerekeknek és látom, hogy inkább a társaságot igénylik, tojok magasról a házimunkára vagy arra, hogy főzni kell. Mondom ezt úgy, hogy a kicsi 10 hónapos koráig egyedül csináltam mindent, a 2 terhességet is végig, mert férjem külföldön dolgozott. Rendeltem ebédet házhoz, takarítani meg takarítottam ha épp tudtam.
CSOK-ra gyúrtok, kérdező? :)
Egyetértek az előttem szólókkal, nem ismered a korlátaidat, konkrétan ész nélkül vágtál ebbe bele. Bocs, nem sajnállak, csak a gyerekeidet.
Miert nem reagalsz?
Tok veletlenul rakattintottam a privatra, nem lehet neki uzenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!