Nagyon szégyellem magam érte de elegem van?
Van egy 2, 5 éves meg egy 8 hónapos.
Egész nap megy az őrültek háza.
Estére annyira kivagyok hogy alig várom elaludjanak.
Este felkel enni a kicsi még mindig hol 2x hol 3x.
A nag meg néha üvöltve kel.
9 hetes vagyok küzdök a hányingerrel minden nap, de mindig hányás lesz a vége.
Úgy hányok a kis piklimbe hogy közbe eszik a gyerek.
Segitségem inkább a vicc kategória.
Màr szóltam a férjemnek 1 napra vigye el őket mert aludnom kell és nem birom már. Állandóan álmos vagyok mindenre pöcre indulok.
Azóta is úgy viszi őket hogy sehogy.
Mama heti 1x jön 2 óra hosszára vagy 3 de akkor meg pattogok mint egy hü..e hogy minden kész legyen. Kivagyok. Más is volt igy? Vagy rossz anya vagyok? Egy anyának nem lehet elég? :(((((
A nagy szokott vigasztalni ha sirok!
😢
Ma is ő vigasztalt! Nagyon szomorú vagyok hogy elveszett az erőm. Vissza kell nyernem.
Egy pörgős mindent helyre rakós, kitartó, nyugodt ember vagyok. Sosem panaszkodtam ezelőtt fel kel kelnem és alig alszom.
Ahh mindegy is.
Majd megoldom valahogy mint eddig.
Noha nekem csak egy babám van, de azt mondják felér többel is, szóval én is ki szoktam borulni. Találd meg azt, hogy ki az, ami feltölt téged. Én pl nyáron, ha elaludt a gyerek, kiültem 5 percre egyedül a teraszra. Vagy napközben mielőtt kiborulnék, veszek 3 nagy levegőt. Vannak relaxációs módszerek, szeretném megtanulni ezeket.
Talán a 12. hét után elmúlik a hányás is. Akkor már nem kell sokaz kibírnod.
Nincsenek szavak a férjed és a család hozzáállásához! Szomorú,hogy ilyen nagyszülők léteznek.Gondolom azért ők elvárnák,hogy idős korukba ne dugjátok nyugdíjas otthonba őket.
A férjedtől pedig próbáld követelni a segítséget. Egyáltalán nem egészséges egy magzatnak ha az anya ilyen kimerült.Gondolom ő sem akarja,hogy bármi probléma legyen a születendő babával.
Talán ilyen kemény érvekkel jobb belátásra bírhatod. Sok sikert és kitartást!
Hol élsz te, hogy ilyeneket írsz, hogy elveszíted a gyedet, ha beiratod a nagyot bölcsibe? Milyen narhaság ez?
Nagynak bölcsi, legkisebbet kikapartatni és máris meglesz az a "nyugi" amire vágysz.
Vagy mégsem?
Akkor majd felkötöd magad, ha meglesz a harmadik. Mert ha most se lavírozol el kettővel, hárommal se fogsz.
És egy csöppet bicskanyitogató, hogy egy 2,5 éves picurnak kell vigasztalnia az elmeroggyant anyját. Tudod te, hogy milyen lelki defektet raksz most rá??
2,5 éves akkor se nagy, ha te nem bírsz a vágyaddal futószalagon nyomni a kisebbeket!
Nincsenek szavak a férjed és a család hozzáállásához! Szomorú,hogy ilyen nagyszülők léteznek.Gondolom azért ők elvárnák,hogy idős korukba ne dugjátok nyugdíjas otthonba őket.
A férjedtől pedig próbáld követelni a segítséget. Egyáltalán nem egészséges egy magzatnak ha az anya ilyen kimerült.Gondolom ő sem akarja,hogy bármi probléma legyen a születendő babával.
Talán ilyen kemény érvekkel jobb belátásra bírhatod. Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!