Miért nem küld el minket valamerre? Már nagyon elegem van.
Válts Gyerek orvost. Én elmentem egy másikhoz mivel fiam hiába evett nem hízott, a guerekorvos szerint semmi baja meg kb a hasonló szöveg mint nálatok. De valami brutál modon vékony volt.mint 4 évesen kiderûlt enzimhiányos.most 6 éves és behozta a lemaradást.
Ha nincs a közelben másik gyerek orvos, szimplán bemèsz a tiedhez és kérsz egy beutalot ( inkább követelni mint kérni) pl a gasztroenterológiára. Majd felhivod a kórházat időpontèrt.
Válts Gyerek orvost. Én elmentem egy másikhoz mivel fiam hiába evett nem hízott, a guerekorvos szerint semmi baja meg kb a hasonló szöveg mint nálatok. De valami brutál modon vékony volt.mint 4 évesen kiderûlt enzimhiányos.most 6 éves és behozta a lemaradást.
Ha nincs a közelben másik gyerek orvos, szimplán bemèsz a tiedhez és kérsz egy beutalot ( inkább követelni mint kérni) pl a gasztroenterológiára. Majd felhivod a kórházat időpontèrt.
Szerintem nem 40 fokban kellene a vizre szoktatni, bar nagyon egyetertek azzal, hogy a viz legyen az elsodleges folyadek. Enyemek ket es fel eves korukig csak a teat itak meg, jelenleg kozel 3 evesek es teljesen maguktol rasgoktak a sima vizre.
A beres cseppet meddig adtad neki? Azt nem kene abbahagyni.
Ha az én gyerekem lenne, akkor adnám neki azt amit megeszik, mert az nem állapot, hogy nem eszik/iszik szinte semmit.
Persze nem ártana kivizsgáltatni ahogy az előttem szólók írták, de ha semmi baja, akkor muszáj lesz olyat adnod neki amit megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!