Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem küld el minket...

Miért nem küld el minket valamerre? Már nagyon elegem van.

Figyelt kérdés
Már mióta megszületett gondok voltak az evéssel, de mára már szinte semmit nem akar enni. Mindenki, hogy mert meleg van, és ezért, de télen meg azért mert hideg van. Kínlódás az etetése, mert alig eszik.Pár napja másik doktornő volt, mert a mienk szabin van. Elmentem hátha ő mond valami értelmeset, de csak annyit, hogy nincs reggel kakaó, szörp és tea helyett meg víz, mert elveszi az étvágyát. Így most iszik egész nap 0,5 litert, míg mást ittunk legalább megivott 1-1,5 litert. Egyszerűen nem akar mást inni. Reggel megitta a kakaót és nem reggelizett, most nem iszik kakaót, de enni sem akar, így 10ig semmi nincs a gyomrába. Hízni sem, sőt magaságra sem nő. És csak mindig, hogy nem adok neki enni, milyen anyuka vagyok én. De tehetek róla, hogy semmit nem fogad el. Ezek a védőnők, közben 25 hónapos, kétszer járt nálunk védőnő. Minden hónapba viszem a doktornőhőz, hogy valamerre menjünk, sikerül labort kiharcolni, de ennyi. És egyen multivitamint, béres cseppet, meg ilyen az alkata, és ennyi. Kórházba meg ami itt van, csak azért fektetik be a gserekeket, hogy pontjuk legyen, mert vizsgálatot nem csináltak rajta. 3 hónaposan hasfájással voltunk bent.
2013. júl. 25. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Magánorvos! Csak igy juthattok elöre!
2013. júl. 25. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Válts Gyerek orvost. Én elmentem egy másikhoz mivel fiam hiába evett nem hízott, a guerekorvos szerint semmi baja meg kb a hasonló szöveg mint nálatok. De valami brutál modon vékony volt.mint 4 évesen kiderûlt enzimhiányos.most 6 éves és behozta a lemaradást.

Ha nincs a közelben másik gyerek orvos, szimplán bemèsz a tiedhez és kérsz egy beutalot ( inkább követelni mint kérni) pl a gasztroenterológiára. Majd felhivod a kórházat időpontèrt.

2013. júl. 25. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Magán-gaszrtoenterológust keress!
2013. júl. 25. 21:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Válts Gyerek orvost. Én elmentem egy másikhoz mivel fiam hiába evett nem hízott, a guerekorvos szerint semmi baja meg kb a hasonló szöveg mint nálatok. De valami brutál modon vékony volt.mint 4 évesen kiderûlt enzimhiányos.most 6 éves és behozta a lemaradást.

Ha nincs a közelben másik gyerek orvos, szimplán bemèsz a tiedhez és kérsz egy beutalot ( inkább követelni mint kérni) pl a gasztroenterológiára. Majd felhivod a kórházat időpontèrt.

2013. júl. 25. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocsi nem tudom miért küldte el 2×
2013. júl. 25. 21:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem 40 fokban kellene a vizre szoktatni, bar nagyon egyetertek azzal, hogy a viz legyen az elsodleges folyadek. Enyemek ket es fel eves korukig csak a teat itak meg, jelenleg kozel 3 evesek es teljesen maguktol rasgoktak a sima vizre.

A beres cseppet meddig adtad neki? Azt nem kene abbahagyni.

2013. júl. 25. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha az én gyerekem lenne, akkor adnám neki azt amit megeszik, mert az nem állapot, hogy nem eszik/iszik szinte semmit.

Persze nem ártana kivizsgáltatni ahogy az előttem szólók írták, de ha semmi baja, akkor muszáj lesz olyat adnod neki amit megeszik.

2013. júl. 25. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt, egyszerűen alig akart enni valamit a fiam. Nem fogod elhinni, de a Béres csepp csodákat művelt vele. Mióta kapja, sokkal többet eszik, már nem csak rendesen eszik, hanem egyenesen sokat. :) Próbáld meg te is!
2013. júl. 25. 22:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Egy évig adtam neki, de nem lett étvágya, és sajnos kakálni sem tudott. Peritolt katunk ami elfogyott, ettől jó étvágya volt míg adtam neki, 3 hét alatt 1 kg hízás, ami fél év alatt sikerült.
2013. júl. 25. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban kérj vmi étvágyfokozót,és gondolom már mindenhogy megpróbáltad,de az is lehet hogy (amit teljesen megértek)már az evések előtt akaratlanul is feszült vagy érzi ő is meg neki is kudarc már az egész és emiatt lehet még hogy semmi sem kell.furát írok de próbálj meg nem foglalkozni a dologgal(persze ez lehetetlen de ő lássa így)és hátha pár nap alatt megoldódik
2013. júl. 26. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!