Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon szégyellem magam érte...

Nagyon szégyellem magam érte de elegem van?

Figyelt kérdés

Van egy 2, 5 éves meg egy 8 hónapos.

Egész nap megy az őrültek háza.

Estére annyira kivagyok hogy alig várom elaludjanak.

Este felkel enni a kicsi még mindig hol 2x hol 3x.

A nag meg néha üvöltve kel.

9 hetes vagyok küzdök a hányingerrel minden nap, de mindig hányás lesz a vége.

Úgy hányok a kis piklimbe hogy közbe eszik a gyerek.

Segitségem inkább a vicc kategória.

Màr szóltam a férjemnek 1 napra vigye el őket mert aludnom kell és nem birom már. Állandóan álmos vagyok mindenre pöcre indulok.

Azóta is úgy viszi őket hogy sehogy.

Mama heti 1x jön 2 óra hosszára vagy 3 de akkor meg pattogok mint egy hü..e hogy minden kész legyen. Kivagyok. Más is volt igy? Vagy rossz anya vagyok? Egy anyának nem lehet elég? :(((((

2016. okt. 18. 03:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
51%
Nem szűnik meg a gyed attól, hogy bölcsi lesz a gyerek. De ha 2,5 éves, akkor hamarosan oviba megy. Addig továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy időnként hivj bébiszittert. Vagy ha ennyire el vagy csúszva a hazimunkaval, akkor takarítónő, ebedrendeles.
2016. okt. 18. 08:07
 22/41 anonim ***** válasza:
79%
Nem a nagyszulok a hibasak. Joreszt te! Minek kell egy nem mukodo hazassagba harom kicsi gyerek?! Szoktal te gondolkodni?! Nem csak te, a ferjed is kilehet. Nem is csodalom.
2016. okt. 18. 08:09
 23/41 anonim ***** válasza:
73%

Az én férjem sem vitte el a gyerekeket amíg kicsik voltak - elmentem én otthonról :-) Fürdőbe, könyvtárba, kávézóba, bárhova. Attól, hogy ő elviszi a gyerekeket te meg mosol-főzöl-takarítasz, attól úgysem leszel kipihentebb.

És keresnék takarítónőt, heti 1x pár óra.

2016. okt. 18. 08:25
 24/41 anonim ***** válasza:
61%

a 17-es nagyon durván fogalmazott, de sajnos igaz, amit irt…

hozzateszem ez az eros testvéri kotelek…naa…koztunk 10 honap és 20 nap a testvéremmel. sose volt jo viszonyunk, mostanra meg pláne nincs, évente 2-szer találkozunk (mindketten már 30-on feluliek vagyunk)

2016. okt. 18. 08:58
 25/41 Vilcsianyuja ***** válasza:
77%

A gyedet a 8 hónapos után kapod, tehát akkor vesztenéd el, ha őt adnád be bölcsibe. A nagyot beadhatod.

De tényleg, ilyen kis korkülönbség tervezetten... Ha az első kettőt vállaltad volna így, aztán utána pár év pihi, egy szót se szólnék. De a harmadikat? Ilyenkor tényleg össze kellene kapnod magad, hogy nesze bammeg, én akartam, akkor ne sajnáljam már magam. A hányás miatt se, miért gondoltad, hogy az első kettő után majd ez máshogy lesz?

Vagy a családi kedvezményhez kellett ilyen sürgősen? Vagy CSOK-hoz, vagy miért volt ilyen sürgős egy 2 éves tipegő meg egy fél éves baba mellé gyorsan egy harmadik? Tényleg annyira kib...ottul fontos a karrier, hogy pár évre idegronccsá teszed magad, nehogy még egyszer el kelljen jönni a munkából? Ha véletlenül estél volna teherbe, azt mondanám, egy hős vagy. De így... a saját kardodba dőltél.

Beszélj a rokonsággal. Igen, bevállaltad, de most már látod, hogy nem fog menni. Ha nem akarják, hogy a pszichiátrián köss ki, akkor ne rázzanak le, hanem hatékony segítséget nyújtsanak! Mondjuk a férjed a szabadnapjain éjjel keljen fel a gyerekekhez, hogy neked hetente egy-két átaludt éjszaka jusson. A mama meg tolja oda a seggét egy-egy napra, te meg ne úgy kezeld, mint egy főrangú vendéget, akinek puccba kell vágni a lakást, hanem mondjuk segítsen takarítani.

Biztos vagyok benne, hogy meg fog oldódni valahogy, és te is talpra állsz majd, de tényleg, szerintem a neheze akkor fog kezdődni, ha megszülsz. Erre jobb, ha felkészülsz lelkiekben.

2016. okt. 18. 09:05
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

De. Egy anyának is lehet elég, csak nem mindegy, miből és hogyan, na meg ki az okozója a gondok forrásának. Tudtad, hogy apuka nem úgy áll hozzá, ahogy te. Na meg nem vagy kisegítve a nagyszülőkkel..és nem gondolkoztál. De ezt hagyjuk is, mert utána vagyunk.

Viszont szerintem nem jó gondolkodás, hogy letudsz mindent egy körben és utána hepihálidéj lesz mindig, mert elmész dolgozni, meg hozod-viszed a gyerekeket. Ez elméletben működik, gyakorlatban nem mindig és nem mindenkinél. Kitatartás azért!

2016. okt. 18. 09:14
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Én és a két testvérem között 3 ill 4 év különbség van mégis szoros a kapcsolat pedig már felnőttek vagyunk.Nekem a két nagy közt 5 év most jön a harmadik itt három év lesz a különbség.Jó testvérek és én sem kerülök diliházba akkor sem ha meglesz a harmadik.
2016. okt. 18. 09:18
 28/41 A kérdező kommentje:

Valóban kivagyok merülve és az beszél belőlem!

Nem fogom elvetetni a 3. gyereket se.

Ma mikor aludtak én is aludtam mélyen.

Megpróbálok mindig akkor mikor ők alszanak.

Apát nagyivből lesz..om mert egy segg..j

Azért vállaltuk mert az első kettő se jött össze elsőre. Nem mindenki olyan szerencsés hogy egyből becsúszik.

Egyedül csináltam eddig is mindent szinte ezután is úgy fogok max válás lesz a vége.

Kitartok! Le...rom azokat akik rosszakat irtak.

Köszönöm azoknak akik próbáltak pozitiv dolgokat irni.

Nem pontoztam le senkit nem vagyok troll!

Nemsoká megy oviba a nagy. A kicsi nő mint a gomba majusba meg itt lesz a legkisebb.

Tudom hogy fárasztó lesz és nehéz pláne 90%-ba egyedül de megcsinálom mindannak ellenere hogy sok negativ dolgot is irtak itt páran.

Igen a testvéri kötelék miatt. Mert nagyon szeretim egymást!

Igen happy holiday lesz ha vissza megyek. Újra dolgozni fogok és felnőtt emberek közt lenni. Nem vagyok elcsúszva a háztartással pont ezért vagyok ki mint a pi..a mert mikor már megyek neki mindennek még a porszivót azért előkapom mert 4 napja nem volt. Vagy megfőzök pedig mindenki nyügős mert kell a főtt kaja a nagynak.

Itt a hideg és kicsalni se lehet az udvarra a nagyot annyira nem szereti. A 40fokba meg mindig kinn volt. Találok neki valami fejlesztő benti jatékot. Kifestőt vagy valamit.

Ja és nem tudom ki irta de igen reméltem hogy ez a terhességem más lesz mert mindenki azt mondja egyik se egyforma en meg gondoltam hátha azok közé tartozok majd akiknél igy lesz. De nem igy van egyenlőre.

2016. okt. 18. 11:46
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

És te vele vállaltál 3 gyereket:

"Apát nagyivből lesz..om mert egy segg..j"

Figyelj én el tudom fogadni, hogy valaki belefárad, kimerült stb. Segítenie is kellene a ferjednek. De 9 héttel ezelőtt is ilyen volt. És nemhogy gyereket nem vállalnék egy olyan emberrel, akiről ez a véleményem, hanem le sem feküdtem volna vele. Sajnálom, de ez a szomorú igazság. Ezt a bajt magadnak kerested, most neked kll kimászni belőle.

2016. okt. 18. 11:59
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
30-asnál a pont.Hiába állítod be magad mártírnak a felelősségtudatod a nullával egyenlő.
2016. okt. 18. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!