Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babámnak 6 foga...

9 hónapos babámnak 6 foga van. Hogyan, mivel kezdje el ápolni?

Figyelt kérdés
Van MAM készletünk ( tudjátok az ujjra húzható nyuszi és egy gumisörtés kefe) és láttam a múltkor a DM-ben valami kendőt, de nem igazán szereti ám, ha a szájában kotorászok. Ti hogyan csináltátok?
2010. ápr. 25. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vettem Colgate baba legkisebbeknek való fogkefét és fogkrémet, de először csak játszani odaadom a kezébe. Jól összerágja, igy az első fázis kész is :D Aztán ha kezdi megunni, mehet rá a fogkrém, és közösen huzigáljuk a szájában :D Néha kiakad, de akkor is hagyja azért egy ideig. Sok sikert!
2010. ápr. 25. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:

nagyon fontos, hogy reggel/este úgy moss fogat, hogy lássa! tedd be a napirendbe, és add oda neki az ő kis fogkeféjét, le fog utánozni egy idő után. ha minden nap látja, hogy Te fogat mosol, később természetes lesz neki. most még ne erőltesd, mindig próbáld meg, ha nem engedi hagyd.

sok sikert :)

2010. ápr. 26. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy kérdezek,de te teszel rá fogkrémet is?
2010. ápr. 26. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Rossmann-ban vásároltunk végül, szeretem a MAM-ot, ezért egy MAM 6+-os fogkefét és Elmex fogkrémet választottunk, amit az első fogaktól 6 éves korig ajánl a gyártó. Esténként mosunk fogat, mert 2 éves korig napi egy alkalmat javasolnak, nagyon pici fogkrémmel. Persze nem igazán hagyja magát, de minden bizonnyal többet ér, mint a semmi, hiszen aki túró rudit eszik, fogat is mosson ;)
2010. máj. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!