Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SIKERÜLT LEFOGYNOD SZÜLÉS...

SIKERÜLT LEFOGYNOD SZÜLÉS UTÁN? Hogyan? Ki vigyáz a babádra addig?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve szültem és rosszul vagyok magamtól!nektek hogy sikerült?akinek nincs segítsége hogy oldja meg a baba mellett?lehet hogy rossz helyre írtam a kérdést de nem a lapos hasú tinikre vagyok kíváncsi akiknek mindenre van idejük.
2010. ápr. 25. 20:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Normális esetben a szoptatás fogyaszt. Én is szoptatok már 5 hónapja, mégis híztam 4 kg-ot. A pajzsmirigyem miatt!!! Csináltass vérképet, baj lehet az anyagcseréddel neked is. Alig eszek, azt is csak egészségesen szoptatás miatt és csak hízok és csak hízok, nagyon durva :-(, olyan szomorú. Ráadásul dombon lakunk, babakocsizni kész tortura, hegynek fel, le fel le, nem vagyok tunya alak, mégis hízok....
2010. ápr. 25. 22:27
 22/24 anonim ***** válasza:

én Paul McKenna módszerét javaolnám, keress rá, vedd meg a könyvet. nem fogyókúra, megváltoztatja az evéshez való viszonyodat, egy életre szól, ezáltal tartós a fogyás. még nem fogytam sokat vele, de megnyugodtam, mert tudom, hogy az én kezemben van az irányítás. csak ajánlani tudom. :)

a lapos hasú tinik meg bekaphatják, majd elmúlik az 10 év múlva! én büszke vagyok a kicsit lógó melleimre, kicsit ráncos hasamra, egy csodaszép gyermeknek adtam életet, tápláltam, ennyi fizetség nem sok érte! :)

2010. ápr. 25. 23:47
 23/24 A kérdező kommentje:

olyan aranyosak vagyok!:)

mindenkinek nagyon köszönöm!megpróbálom betartani a tanácsaitokat és sok sikert mindenkinek aki hasonló cipőben jár!hajrá csajok:))!

2010. ápr. 26. 09:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Ki az a hülye aki azért lepontoz egy anyukát mert szült és van rajta némi felesleg?!

Jelentkezzen ágyútölteléknek Irakba.

2010. ápr. 29. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!