Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SIKERÜLT LEFOGYNOD SZÜLÉS...

SIKERÜLT LEFOGYNOD SZÜLÉS UTÁN? Hogyan? Ki vigyáz a babádra addig?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve szültem és rosszul vagyok magamtól!nektek hogy sikerült?akinek nincs segítsége hogy oldja meg a baba mellett?lehet hogy rossz helyre írtam a kérdést de nem a lapos hasú tinikre vagyok kíváncsi akiknek mindenre van idejük.
2010. ápr. 25. 20:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem próbáld meg a 90 napos diétát,úgy tudom, azt szoptatós anyáknak is lehet, mindenki dicséri,minimum 10-15 kilót le tudsz adni, éhezés nélkül, és minden szükséges tápanyag is benne van,
2010. ápr. 25. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Testkontroll diétát ajánlotta az orvos nekem, mert én is sokat híztam, nem a terhesség alatt, hanem a szoptatás időszakában. Még mindig szoptatok (14 hónapos a kicsim), én elkezdtem, lement 8 kiló, aztán most abbahagytam, elment az erőm, de megint szeretném összeszedni magam és leadni a maradék 20 kg-ot. Próbáld meg, nagyon hatásos, rögtön látszik az eredmény, szoptatás alatt is csinálhatod, nekem nem ment el a tejem tőle, és egészséges diéta.
2010. ápr. 25. 21:07
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Szia! 4 hónapja szültem. 65kilóról indultam, 76-al szültem. a szülésnél 9kiló lement, a maradék 2 még rajtam van. :-( igazából nem is ez a nyamvadt 2 kiló számít, hanem az, hogy teljesen átalakult a testem, olyan "anyás" lettem :-) HOlnap kezdek egy diétát dietetikus segítségével szeretnék fogyni 8 kilót.
2010. ápr. 25. 21:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Minden reggel felkelek fél 6-kor, 6-ig kávézom és összeszedem magam, 7-ig egy órát edzek otthon. A gyerek kb. fél nyolckor kel. Étkezés: Norbi Update (nem norbis kaják, hanem a saját főztöm betartva az időintervallumokat). Kb. egy év alatt 20 kilót fogytam, még egy tizes van hátra, hogy elérjem a terhesség előtti súlyom. Megtehetném, hogy eljárok a korábbi aerobic óráimra, de ezek este vannak, nem akarom a férjemet terhelni azzal, hogy minden nap eltűnök otthonról a vacsora-fürdetés-alvás időben. Meg este már nem is tudnám rávenni magam, de így reggel feltöltődöm a mozgástól, lelkiismeret furdalásom sincs, és még hatásosabb is, mint az esti edzés.
2010. ápr. 25. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

Ha kevés szénhidrátot eszel, és nem finomított lisztből, akkor hamar lemegy több kiló. Nekem így 1 hónap alatt 5-6 kiló lement és egyáltalán nem éheztem, csak köretet és fehér kenyeret nem ettem. Ezt nézd meg:

[link]

Aztán elkezdtem Rékára tornázni, ami heti 4 alkalom (20-20-20-40 perc), de van hogy naponta csinálom. Legtöbbször este, ha férjem megjött, de néha s 18hós lányommal, és utánoz :) Sokat sétálunk is. Így lassan már mindent ettem és este is eszem akár 8-kor, és csak fogyok tovább. De ha torászol, nem a kilókat kell nézni hanem centit.

A 90 NAPOST NE CSINÁL CSAK IZOMSZÖVETET VESZÍTESZ VELE!!!

2010. ápr. 25. 21:26
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Szia!Először is ne keseredj el, 9 hónapig volt a pocakodban a baba, ráadásul toxémiád is volt, ne várj a szervezetedtől gyors visszaalakulást. Nekünk nőknek hatalmas elvásásaink vannak magunkkal szemben, és hajlamosak vagyunk másképp, sokkal rosszabb színben látni magunkat. Nekem sem volt (most sincs) segítségem, ezért esténként, ha már alszik a gyerek, hetente 3szor DVD-re tornázom, hétvégén pedig futok egyet, amíg Apa vigyáz a gyerkőcre. Kajára mindenképpen oda kell figyelni, csak a mozgástól nem jön a csoda. Amit az egyik előző válaszoló írt - dietetikus segítsége - lehet a Te esetedben is a megoldás, ő összeállít neked egy olyan étrendet, amivel a szoptatás miatt megnövekedett tápanyagigényedet is kielégíted, mégis fogyhatsz. A különböző diéták műkődnek ugyan, de gyakran többet ártanak, mint használnak. Rövid időre átalakítják az étkezésedet, de utána az ember hajlamos visszaesni a régi hibáiba. Életmódváltás a kulcs. Én igyekszem egészségesen élni, de ne gondold azt, hogy magvakon élek. Néha szükségem van arra, hogy befaljak 1 tábla csokit, de akkor másnap törlesztek. Semmiféleképpen ne éhezz, a szoptatás miatt pláne nem (akkor ettem én is a legtöbbet:)). Itt a tavasz, sok a friss zöldség, gyümölcs, eg kicsit ez is könnyít, ilyenkor az ember nem kívánja a nehezebb, hízlalóbb ételeket. Egyszóval hajrá, ha belekezdesz, az már fél siker.
2010. ápr. 25. 21:32
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Előző vagyok. Szerintem tévhit hogy ha valaki sokat rohangál a gyereke után akkor lefogy. Gondoljatok bele, ami a gyereknek sok futás, egy felnőttnek meg sem kottyan, az más kérdés hogy jobban elfárad az anyuka, mint a csemetéje! Hiszen tudjuk hogy a kicsik fáradhatatlanok. De aki valóban eljár futni, és úgy fogy le, az több kilométert tesz meg...

Aki mégis fogy diéta meg sport nélkül, az szerencsés alkat, és semmi köze a fogyásának a játszótéri szaladgáláshoz.

2010. ápr. 25. 21:34
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Én is odafigyelek mit eszem, mikor.Kevés kenyér, kevés tészta,és édesség.18 óra után nem eszem, esetleg 1 joghurtot.Egész nap főzök, mosok, takarítok, és ha végzek a kisfiammal megyek sétálni, 2-3 órát.Tornázni nem járok külön.
2010. ápr. 25. 21:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére lementek a felszedett kilók. 15 hónap telt el a két szülésem között, 20 kg-ot híztam terhesen.

Alkati kérdés, hogy milyen könnyen mennek le e kg-k (vagy, hogy lemennek-e).

Nagyon fontos hogy napközben szakíts időt az evésre, NE este egyél. Az első hónapokban nekem sajna máskor nem volt időm rá.

Addig míg szoptattam (13 hónapig) nehezebb volt mert mindent meg akartam enni amit csak megkívántam, mert attól féltem, ha nem eszek eleget nem lesz tejem.

Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Ha nassolni akarsz, vagy este éhezel meg abonettet rágcsálj (csak kicsi falatokat harapj, hogy tovább tartson az evése), szeletelj hosszúkás vékony csíkokra répát, retket, zöldhagymát, uborkát, ez fini és nem hízlal.

Az ananász fogyaszt.

Sok szerencsét és kitartást!

2010. ápr. 25. 22:08
 20/24 anonim ***** válasza:
90 napos, 19 kilót leadtam 2 hónap alatt, de babát várok újra, így abbahagytam :)
2010. ápr. 25. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!