SIKERÜLT LEFOGYNOD SZÜLÉS UTÁN? Hogyan? Ki vigyáz a babádra addig?
Ha kevés szénhidrátot eszel, és nem finomított lisztből, akkor hamar lemegy több kiló. Nekem így 1 hónap alatt 5-6 kiló lement és egyáltalán nem éheztem, csak köretet és fehér kenyeret nem ettem. Ezt nézd meg:
Aztán elkezdtem Rékára tornázni, ami heti 4 alkalom (20-20-20-40 perc), de van hogy naponta csinálom. Legtöbbször este, ha férjem megjött, de néha s 18hós lányommal, és utánoz :) Sokat sétálunk is. Így lassan már mindent ettem és este is eszem akár 8-kor, és csak fogyok tovább. De ha torászol, nem a kilókat kell nézni hanem centit.
A 90 NAPOST NE CSINÁL CSAK IZOMSZÖVETET VESZÍTESZ VELE!!!
Előző vagyok. Szerintem tévhit hogy ha valaki sokat rohangál a gyereke után akkor lefogy. Gondoljatok bele, ami a gyereknek sok futás, egy felnőttnek meg sem kottyan, az más kérdés hogy jobban elfárad az anyuka, mint a csemetéje! Hiszen tudjuk hogy a kicsik fáradhatatlanok. De aki valóban eljár futni, és úgy fogy le, az több kilométert tesz meg...
Aki mégis fogy diéta meg sport nélkül, az szerencsés alkat, és semmi köze a fogyásának a játszótéri szaladgáláshoz.
Nekem szerencsére lementek a felszedett kilók. 15 hónap telt el a két szülésem között, 20 kg-ot híztam terhesen.
Alkati kérdés, hogy milyen könnyen mennek le e kg-k (vagy, hogy lemennek-e).
Nagyon fontos hogy napközben szakíts időt az evésre, NE este egyél. Az első hónapokban nekem sajna máskor nem volt időm rá.
Addig míg szoptattam (13 hónapig) nehezebb volt mert mindent meg akartam enni amit csak megkívántam, mert attól féltem, ha nem eszek eleget nem lesz tejem.
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Ha nassolni akarsz, vagy este éhezel meg abonettet rágcsálj (csak kicsi falatokat harapj, hogy tovább tartson az evése), szeletelj hosszúkás vékony csíkokra répát, retket, zöldhagymát, uborkát, ez fini és nem hízlal.
Az ananász fogyaszt.
Sok szerencsét és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!