Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Merre kirándultatok ma?...

Merre kirándultatok ma? Persze ha kirándultatok!

Figyelt kérdés
Olyan csuda szép idő volt!
2010. ápr. 25. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Mi ma a veresegyházi medveotthonban voltunk, tegnap pedig a Skanzenben Szentendrén :) 1 éves a kisfiam.
2010. ápr. 25. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Múlthét: Margitszigeten, most szombaton: Városliget, ma: Duna-part.
2010. ápr. 25. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
de jó nektek,hogy ilyen klassz helyekre tudtok menni...:-)nem mint itt az alföldön:-(
2010. ápr. 25. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Az alföldön legalább jó a levegő, nem olyan büdi, mint Pesten...

Mi tegnap Vácon voltunk, Dunapart, Főtér, ma meg a babaexpo volt a kirándulásunk... 5 hónapos gyerkőccel

2010. ápr. 25. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

én is az alföldön lakom :) mi nem voltunk tegnap sem meg ma sem semerre csak az udvaron :) de ma grilleztünk :) és igy kicsit más volt mint álltalában :):):) de igy is nagyon jol éreztük magunkat - egy kétéves kisfiam van és egy 13éves neveltfiam, meg egy pocaklakom :) na meg egy férjem :):):):)

nem feltétlen kell kirándulni h jol érezzük magunkat :)

jövö hétvégén sem megyünk sehova - DE ha jo lessz az idő bográcsozunk egyet :) mult hétvégén is jo idő volt - szalonnát sütöttünk :):):)

kellemes , joidős napokat mindenkinek. a kiránduloknak meg jo kirándulást :):):):)

2010. ápr. 25. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, egyetértek az előttem szólóval :) Sajnos mi lakásban lakunk, az erkély főútvonalra néz és kicsi... Szóval a kert mindennél jobb, ha van hova kiülni, sütögetni :D
2010. ápr. 25. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Tatán az Öreg-tó körül sétáltam a családdal.
2010. ápr. 25. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:

21:36osnak. én vagyok a sütögetös nem kirándulo :)

ha én is egy panelban laknék és lenne lehetőségem menni pl Margitsziget, meg hasonlo helyek amiket felsoroltok itt előttem akkor én is minden szabad percem ott tölteném a gyerekekkel és menekülnék ki a városbol és a panelből. akkor bizony nem sütögetnék, hanem én is kirándulnék a gyerekekel ezerrel :)

ezért h ti szép helyekre tudtok menni kirándulni kicsit irigy vagyok ám, mert nekünk ez mind nagyon messze van, és költséges. :) de majd lesz jobb is remélem :):):)

2010. ápr. 25. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Pentellén az erdei tornapályán.13 hónapos a kislányom,majdnem 2 kilométer az ösvény.3 óra alatt végigjártuk,a 20 feladatot is teljesítettük.nagyon élvezte,totál kifáradt.7-kor törölközés közben már aludt.
2010. ápr. 25. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Miskolctapolca
2010. ápr. 25. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!