Merre kirándultatok ma? Persze ha kirándultatok!
Az alföldön legalább jó a levegő, nem olyan büdi, mint Pesten...
Mi tegnap Vácon voltunk, Dunapart, Főtér, ma meg a babaexpo volt a kirándulásunk... 5 hónapos gyerkőccel
én is az alföldön lakom :) mi nem voltunk tegnap sem meg ma sem semerre csak az udvaron :) de ma grilleztünk :) és igy kicsit más volt mint álltalában :):):) de igy is nagyon jol éreztük magunkat - egy kétéves kisfiam van és egy 13éves neveltfiam, meg egy pocaklakom :) na meg egy férjem :):):):)
nem feltétlen kell kirándulni h jol érezzük magunkat :)
jövö hétvégén sem megyünk sehova - DE ha jo lessz az idő bográcsozunk egyet :) mult hétvégén is jo idő volt - szalonnát sütöttünk :):):)
kellemes , joidős napokat mindenkinek. a kiránduloknak meg jo kirándulást :):):):)
21:36osnak. én vagyok a sütögetös nem kirándulo :)
ha én is egy panelban laknék és lenne lehetőségem menni pl Margitsziget, meg hasonlo helyek amiket felsoroltok itt előttem akkor én is minden szabad percem ott tölteném a gyerekekkel és menekülnék ki a városbol és a panelből. akkor bizony nem sütögetnék, hanem én is kirándulnék a gyerekekel ezerrel :)
ezért h ti szép helyekre tudtok menni kirándulni kicsit irigy vagyok ám, mert nekünk ez mind nagyon messze van, és költséges. :) de majd lesz jobb is remélem :):):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!