Tényleg elkényeztetem, rosszul csinálom?
Nem csinálod rosszul.
Én nem is értem, miért kellene hagyni egy ilyen picit sírni. :S
Mindent jól csinálsz. Egy kisbabának megnyugvást jelent, ha a szívverésedet hallja. Nem csak akkor sír, ha éhes, van, hogy babusgatásra vágyik, ő is érző lény, hogy hagyhatnánk sírni.
Én sose hagytam sírni a gyerekeimet, azt se értettem, ha rosszaságnak tekintették a sírást. Egy baba csak sírással tudja jelezni, bármi baja van, más eszköze nincs. Ne hallgass az okoskodókra és csinálj úgy mindent, ahogy jónak látod.
En imádom a tisztaságot, a rendet.
De egy nem egész három hetes baba mellett nem ez a lényeg! Jól teszed, hogy ölbe veszed, hogy szoptatod, amikor kéri. Így lesz nyugodt baba később, és lesz elég tejed.
Az első gyerekemnel hallgattam az "okos" tanácsokra, siros baba lett, és három hónapos korától tápszer is kapott.
A másik kettőnél csak a szivemre hallgattam, es sokkal boldogabbak voltunk mindnyájan.
Ügyes vagy, bizz magadban, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!