Rossz anya leszek, ha ezt csinálom?
9 hónapos a babám.Hónapok óta nem tudok aludni ,mert csak mellettem és csak úgy alszik ,ha szoptatom.Kortyol párat ,elalszik de 20 perc múlva már érzem ahogy keresi a mellem.Nem tudok elhelyezkedni ,és nagyon idegesít hogy mire elaludnék felkelt - ez megy egész éjjel.
Neki sem jó ha hagyom ezt ,ideges vagyok és már nappal sem foglalkozom vele szívesen.Meg úgy alapból semmivel.
Férjemmel sem tudok foglalkozni.
Próbáltam cumit ,vizet ,stb.
Ott tartok ,hogy egész egyszerüen nem adom neki oda és beteszem a kiságyba ,és hagyom sírni.Talán lesz pár durva éjszakánk de utána jobb lesz minden.Gonosz vagyok ha ezt teszem?Vagy tudtok jobbat?
Hát sírni nem hagynám... megértem, hogy nehéz, tényleg! De egy csecsemő ilyenkor végletes elutasítottságot él át, ami a személyiségfejlődésére is kihatással van.
Azt hiszem, ebben a helyzetben beszereznék egy olyan ágy melletti kiságyat, hogy a saját ágyában alhasson, de ha igényli, odafordulhassak hozzá.
mivel te szoktattad ehhez termmészetes hogy kéri, nem az ő hibája, ezért ne őt büntesd, ne hagyd sírni
van a sutogó módszere
leteszed, sír felveszed móvigasztalod megint leteszed sír felveszed vigasztalod egint leteszed, első éjszaka lehet sokszor kell eljátszani, de másnap lényegesen könnyebb lesz már.
Nem hagynám magára ,odaülnék az ágya mellé.
Természetesen figyelek rá ,hogy jól lakjon de vacsora után már nem adok neki se tápszert ,se szilárd ételt ,csak vizet ,almalevet vagy langyos teát .A cumival sokszor próbálkoztam de csak felhergelem.
Igen ,tudom hogy én rontottam el de ezzel neki is csak jót teszek.Sajnálom amikor napközben játszana én meg rohadt vagyok megmozdulni is.Levegöre is csak egy órára kiviszem mert kell ,de ahhoz sincs kedvem hogy sétáljunk vagy ilyesmi.
Tehát ennek véget kell vetni mindkettönk érdekében.Nem vagyok ostoba ,de te viszont igencsak bunkó.
3.vagyok.
Igazad van, ez nem állapot. Ne okold magad, ez egy csecsemő, természetes, hogy mindig igyekeztél megetetni ha éhes ezért szép alattomosan kialakult ez az állapot. Nagyon sokan jártunk így, csak nem mindenkinek van ereje változtatni, vagy egyszerűen csak túl széplelkű hozzá. Ezen az oldalon is rendszeresen feltűnnek olyan kérdések, hogy a 1,5-2 éves gyerek egész éjjel cicizik, mit tegyen, és amikkr azt javasolják nekik, hogy le kéne szoktatni a gyereket, felháborodnak. Te nagyon jól teszed, hogy idejében kezelni szeretnéd a problémát, drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!