Mi lett velem, miért csinálom ezt?
apukám néger-anyám magyar de apám már londonban él
és kinem állhatom a cigányokat és a magyarokat, folyton szídom őket, meg azt mondogatom, hogy inkább halnék meg minthogy itt éljek, és mindig az emlegetem, hogy anyukám bárcsak elvetetett volna mert n így nem akarok élni, magyar fiúk sem tetszenek csak 1... de inkább az angol férfik legyen bármilyen ugye miközben magyarországot utálom közben angliát olyan szinten a hazámnak tekintem, nyolcadik végén kiköltözünk és én már alig várom, a magyar történelmet is utálom már hallani sem akarok róla meg töriórán oda se figyelek ellentétben a világ történelemmel és a brit türténelemmel, imádom a teát, meg Holmse-t is, meg egész angliát olyan közel áll hozzám és az angol kiejtésem is olyan mint nekik, velem van baj?
Elég furcsa a kérdésed. Nekem úgy tűnik, hogy inkább ki akarod puffogni magad.
Gondolom, itt kicsit kakukktojás vagy, elég kevés a feketebőrű Magyarországon. Az én kisfiamnak majdnem leesett az álla, amikor látott egyet, jót mosolyogtunk rajta a néger pasival.
Sajnálom, hogy nem érzed a hazádnak a mi szép országunkat. Kívánom hogy legyél nagyon boldog Angliában! Remélem, visszatekintve, szép emlékeket őrzöl majd.
Hozzáteszem, hogy én az angolokat találom kirekesztőnek, furcsának, kétszínűnek, de ez csak az én személyes tapasztalatom:).
magyarországot sose fogom hazámnak tekinteni, jó emlékeket meg nem fogok róla őrizni különösen az elmult évröl ami egy rémálom volt ez az ország.... ezek az emberek, még az őseim is, senkit sem szeretek
-az ősök fojtom hazudnak nekem
-a "barátaim" átvernek és megaláznak
-mindenki megbámul
-parasztok
-a cigányok meg esküszöm....
aha, csak, hogy ez az összehasonlítás egy akkora nagy marhaság, mert ott is vannak cigányok, kis töri óra:
angliában is voltak cigányok de nem engedték be őket a városba és kint tartották őket a városon kívül
én is voltam Londonba 1 hónapot azalatt 10 barátot szereztem , vegyeseket... és ki mondta hogy nem bírnám a négereket? xd az 1 picikét fura lett volna, am meg nekem egyik országgal sincs bajom csak ezzel, lehet én születtem rossz helyre és nem ide kellett volna, sőt biztos! Ha életemben voltak valaha igaz barátaim akkor azok ott vannak még most is skype-ozunk :)
visszanézve a kérdés picit drasztikus lett, de lehet, csak nagyon ideges voltam mert épp 3 tantárgyból írtunk másnap dogát, talán átkéne fogalmaznom,
magyarán.... képzeljétek el mintha egy kellemes országban élnétek ahol jól érzitek magatokat, aztán egy férreértés miat száműznek titeket egy olyan országba ahol ki*asznak veletek, cseszegetnek titeket, és kilógsz a sorból.... nah én pont ezt érzem :c, a vagdosás meg az volt, hogy új suliba kerültem ahol b@szogattak és kopogtak nekem a busz ablakán stb. tehát már nem bírtam, akkor... mondtam ezeket is, hogy felvágom az ereimet stb.
de férre ne értsétek, még mindig rossz itt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!