Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csinálom ezt? Mi lehet...

Miért csinálom ezt? Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Miért van az, h ha nagyon dühös vagyok és nem tudok mit tenni, akk úgy tudom levezetni a haragomat, ha pld megharapom a kezemet...a csuklómat (mármint nem a vénánál, hanem...ahol az óra van, fönt.)?Akkor szinte megnyugszok.Légyszi normális válaszokat írjatok.Kösz...már totál idiótának érzem magam.
2010. jún. 4. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, mivel te így vezeted le a feszültséget. Viszont ezzel gondolom fizikai fájdalmat is okozol önmagadnak, így én ajánlom a "labdás" módszert: ha rajtad van a feszültség, a tenyeredbe veszel egy gumi, vagy egy habszivacs labdát és azt szórítod/nyomogod.
2010. jún. 4. 20:18
 2/7 anonim válasza:
Szasz azt konkrétan nem tom miért van ez de én pl ijen esetbe szétköldök valakit vagy valami és attol nyugszok meg!
2010. jún. 4. 20:20
 3/7 A kérdező kommentje:
nem érzek fájdalmat...később sem...ha akkor harapnék magamba, mikor nem vagyok szörnyen dühös, de legfőbbkép tehetetlen, akk fájna.Fáj is, próbáltam, de ha akk harapom meg a kezem, mikor ideges vagyok, akk nem érzek semmit, csak megnyugtat...ha lenyugszok és tovább harapnám magam, akk fájan...pld 4-5 másodpercig nem érzek semmi fájdalmat, csak olyan jól esik, de utána már fáj...mivel gondolom már megnyugodtam, vagy kiment az adrenalin hatása vagy valami
2010. jún. 4. 20:24
 4/7 anonim válasza:

Én múltkor mikor felgyülemlett bennem a feszültség akkor teljes erőből a falba ütöttem és nekem se fájt (talán csak egy kicsit) de utána lenyugodtam ...

Csak az a gondom hogy sokszor nem tudom levezetni sehogy a feszültséget és csak gyülemlik:(

2010. jún. 4. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Húgom(17) is ezt csinálta. Mióta átment új suliba, abba hagyta. Gondolom, a sok kis hülye állandóan felbaszta az agyát. :/ Hiába szóltunk rá, sokszor észre se vette h csinálja.
2010. jún. 4. 20:56
 6/7 haggyámán ***** válasza:
Én a számat rágom. Próbáltam már leállni vele, de egyszerűen nem tudok.
2010. jún. 5. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

ez normális..

én ha ideges vagyok sírok..

2010. jún. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!