Hogyan is lehet lemondani a védőnőt? Elég az indoknak, hogy nagyon elegem van a köteleződéséből és számonkéréséből? Tegnap is beszólt, hogy mi az, hogy már számtalanszor járt nálam és senki nem nyitott neki ajtót.
Mondd meg neki, hogy dolgozol, ezért előtte egyeztessen mindenképp. Jobb, ha hozzászoksz, mert ha meglesz a pici, akkor is menni fog.
Ja és azt jobb, ha tudod, ha megszületik a gyerek, csak akkor adják haza, ha a védőnő megerősíti, hogy rendezettek a körülmények, szóval köze az van hozzá.
egyáltalán nincs joga beállítani,te meg nem vagy köteles senkit beengedni a magántulajdonodba.
egyedül a rendőrt,de azt is csak akkor,ha házkutatási engedéllyel jön.
én nem értem ezt a birka népet komolyan,vigyázba állnak miden fontoskodó majomnak.
Ha mar terhesseg alatt kupis vagy, mi lesz gyerekkel, amikor arra se lesz idod az elejen , hogy normalisan egyel- fozzel. Pedig akkor a 6. hetig hetente fog menni. Nem a 2 szep szemedert, hanem mert eloiras neki es a feladata, hogy a gyereket es nem mellekesen a te nyamvadt allapotodat segitse.
Tudod, mondd is le, legyel olyan okos!
Majd remelem te leszel az, aki nyavalyogni fog az ujszulott mellett mar az elejen, halalos depressziosan, hogy nem tud semmit, nincs segitse se, de akkor is legyel ilyen okos majd egyedul!!!!
14-es válaszoló
Én is lemondtam és nem volt utána próblémám
Ha valamit nem tudtam áthívtam anyukámat vagy a barátnőmet akinek akkor már volt gyereke és ők segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!