Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Sürgős!

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 25. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem j kis kocsi!Egyedül az apró kerekei zavarnának, nálunk katasztrófák a járdák, 2 utca után tuti kitörném őket!De amúgy minden oké vele!!!Ennyiért meg főleg megéri!
2010. ápr. 25. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:
kicsi kerék, és nem összecsukgató. Nekem nem felelne meg, de te tudod, nektek jó-e
2010. ápr. 25. 11:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Összecsukható. Az eladó lemérte a méreteket összecsukva is. Sportkocsinak kellene, és nagy előny számomra, hogy a tolókar átfordítható. Várom a további véleményeket.
2010. ápr. 25. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is jónak látom. Nekem mondjuk 3 funkciós babakocsim van, amit imádok, de ez is tetszik. :) A leírás alapján nagyon praktikus és én úgy látom a képen, hogy eléggé jó állapotban is van.
2010. ápr. 25. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Tescos babakocs.

Ne vedd meg.

ha fontos a kétirányúság akkor quinny buzz, bebe confort loola, peg perego pliko swich.

ezekben biztos nem fogsz csalódni.

Nagyon rossz lesz átforditva a bolygó kerekek miatt irányithatatlan és rugdosni fogod

2010. ápr. 25. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt írod összecsukható, de az eladó leírta, hogy nem összecsukható.
2010. ápr. 25. 11:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos amiket felsoroltál, 100 ezer forint körül vannak, nekünk annyi pénzünk nincs rá. És nem hiszem, hogy azok annyival jobbak az olcsóbbaknál, mint amennyivel drágábbak. De azért köszi!
2010. ápr. 25. 11:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Azóta megint hirdeti, csak én a régebbi hirdetést linkeltem be,és írta, hogy össze lehet csukni, csak eddig nem tudott róla. Úgyhogy összecsukható
2010. ápr. 25. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
a célnak abszolute megfelel!nekem kölcsön babakocsim van ami elég drága volt és annyi bajom is van vele!nekem is egy egyszerübb babakocsit kellett volna vennem,mint pl amit te néztél ki
2010. ápr. 26. 08:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan ilyen van, csak a szín különbözik, a kislányom születése óta használjuk, mer jó újszülött kortól, a bébihordó jó az autóba és a babakocsira is rakható. 9 hónapos a kislányom, most sportkocsinak használjuk, mert teljesen ültethető, engem csak a kerekei zavarnak mert elég kicsik. Összességébe jó babakocsi:)
2010. ápr. 27. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!