Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok a mamánál...

Mikor hagytátok a mamánál először pár órára?

Figyelt kérdés

Kislányom pénteken lesz 4 hetes, szombaton moziünnep van, nagyon szeretnék elmenni, több film is érdekel, de nyilván csak 1-et néznénk meg. Szüleim 10-12 percre laknak a mozitól autóval, 3-4 óránként eszik a kicsi, tápszeres.

Ti otthagynátok? Az én szüleimről van szó, van neki ott kiságya, etetni is tudják, de egyedül még nem hagytam ott sehol. Nagyon szeretnék elmenni, de mégis van bennem egy félsz, mi van, ha akkor nem fogja kialudni a 3-4 órát (ha kialussza, haza is érünk annyi idő alatt), nem tudják esetleg megvigasztalni vagy bármi... ti otthagynátok jó szívvel? Délután 15.20kor kezdődik a film, nem esti előadásra gondoltam.

2016. okt. 3. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
Tudom nem válasz a kérdésre. Csak olyan jó olyanokat olvasni, hogy ott lehet hagyni a kicsit a nagyszülőknél, hogy ez az általános. Kislányom 1 éves lesz az anyámmal lakunk, de jó ha 10 percet vigyáz rá, ha valami halaszthatatlan dolgom van. Mondván ő túlságosan félti:(így ha bármi nyűgöm van, csak a páromra számíthatok. De olyan furcsa, más nagyszülő örülnének a lehetőségnek...
2016. okt. 4. 09:45
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

4 hónaposan másfél óràra volt anyóséknàl(az én szüleim nem élnek), mert temetésen voltam. Többre nem is tudnám, mert anyatejes. Nekem meg se fordult a fejembe négy hetesen.Inkább aludni akartam. Mondjuk ha tápszeres lenne, akkor lehet más lenne, de neki csak anya a jó. Most már apa is megfelel, csak alvásnál nem, mivel még szopizik.

9 hónapos

2016. okt. 4. 10:02
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
2 hónapos volt, mikor 1,5 órára az anyukámra hagytuk, egy barátnőmet látogattuk meg kórházban. 4 hónapos volt, mikor elmentünk pizzázni egy barát párral, kb 2 óra volt. 8 hónapos volt, mikor egy lagzi miatt este 9-másnap du. 4 közt mamával volt. Ezen kívül szinte minden héten van olyan, hogy itt van nálunk anyukám, és ő vigyáz rá, míg én elszaladok bevásárolni, vagy kint tevékenykedek az udvaron, vagy akármi. Bármikor rá merem/mertem hagyni, de csak rá.
2016. okt. 4. 11:38
 24/27 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig pozitívan irigykedve olvasom az ilyen kérdéseket. 4 hetes gyerek ha lett volna 3-4 óra szabadidőm, aludtam volna :-)
2016. okt. 4. 12:02
 25/27 A kérdező kommentje:
tárgytalan, férjem elígérkezett segíteni kollegájának költözéskor... szóval még a hétvége is teljesen az enyém :(
2016. okt. 4. 13:07
 26/27 anonim ***** válasza:
70%
19-es gratulalok ha attol jo anya valaki mert otthon csucsul. Te csak martirkodj otthon hogy aztan kesobb a gyerekedet fejehez vaghasd hogy mennyi mindent megtettel erte es mennyi mindent felaldoztal o meg egy onzo dog es halatlan. Aztan azon se csodalkozz ha a ferjed ott hagy mert egy idegbeteg harpia vagy aki lehanyt mackoban maszkal kocosan egesznap eletunt pofaval.
2016. okt. 4. 13:10
 27/27 anonim ***** válasza:
33%
Miert gondoljak egyesek, hogy egy iras alapjan velemenyt formalhatnak a masik kulsejerol? Netan magatokbol indultok ki? Jottok a lehanyt mackonadraggal stb. Rohej:)
2016. okt. 4. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!