Mikor hagytátok először éjszakára nagyinál? Pont 1 éves lesz, megyünk esküvőre, még sosem hagytam éjjelre, félek, mi lesz.
Mi 6 hónaposan,koncertre mentünk.
Szopizott még,fejtem tejet,cumisüvegböl megkapta.
Izgultam nagyon,de feleslegesen.
1 éves gyerköcöd valószínü könnyeden fog alkalmazkodni.
Az én lanyom is megvolt cici nélkül 21 órat. :-)
Jo szórakozast.
Ja,es nem szoktattuk :-)
Picit többet talalkozott velük elötte.
6 hónaposnak mas a memóriaja mint 1 évesednejm.
Neki szépen el tudjatok magyarazni.
4 hónaposan! Bár tápszeres volt, így az etetéshez sem kellettem!
Most 14 hónapos és már 3-szor aludt a mamiknál! Ami a vicc,hogy alapból elég vacakul alszik, ott minden alkalommal végigaludta az éjszakát!:)
A fiamat egy évesen, szilveszterkor hagytuk ott először anyukámnál éjjelre. Akkor már éjjel nem evett.
Anyukámmal sűrűn találkoznak a gyerekek, bár csak pár órára hétköznap, vagy hétvégén, mert itt lakik nem messze.
Anyósomékkal 3-4 hetente, de akkor egész hétvégés találka, tehát akkor anyósom eteti, altatja őket. A fiam még mindig velük alszik egy szobába, most a lányom 6 hónapos, ő meg velünk van, ha náluk vagyunk.
Már anyósom mondta, hogy nyáron szeretné a picit is több napra.... na persze, örülök, ha egy éves kora előtt ott hagyon 1-2 éjszakára... A fiam 1,5 évesen maradt ott először 2-3 éjszakára.
Szóval a lányomat is egy évesen hagynám ott, de lehet, hogy megerőszakolom magam, meg attól függ, hogy ő hogy viseli az ottlétet (a fiam nagyon szereti), lehet, hogy már 9-10 hónaposan megpróbáljuk. Anyukámra most nem tudjuk hagyni a kicsit, mert gerincproblémái miatt nem emelgethet :(
Ha szopik, akkor azért a cumisüveget ismernie kéne.... (vannak akik teljesen ellene vannak, aztán nem tudja a gyereket más megetetni, nem tudom, nálatok hogy van) Akár lefejt tejet is hagyhatsz neki, ha nem tápszereztek, bár egy évesen már csak reggel-este lesz tej, ha jól emlékszem...
Egyébként a fiam mindig is máshogy viselkedett a mamáknál, éjszaka is. Velünk, nálunk a mai napig sűrűn kel éjjel, át kell menni hozzá, a mamáknál sosem, átalussza az éjjelt, reggel 7-8-is akár.... Lehet, hogy a babád a mamánál nem kérne éjjel enni, mert olyan jót aludna, főleg, ha előtte elfárad, mert a nagyszülők jókat játszanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!