Szerintetek is így van?
Mióta babám van, észrevettem, hogy a férfiak jobban odavannak a babámért, szórakoznak vele stb. A nők meg csak jaj de édes baba és ennyi.
Kicsit meglepődtem. :)
Nagyjából így van.
Nekem az tűnt fel, hogy ha sétálok a babával, az utcán a középkorú és a nagymamakorú nők, a huszonéves és a nagypapakorú férfiak mosolyognak rá a leggyakrabban, a huszonéves, szülőkorban lévő nők pedig úgy elmennek mellette (a kutyájukat sétáltatva!), mint a sicc.
A mai fiatal (20-30 közötti) gyermektelen nőket hidegen hagyja a baba. Marhára nem érdekli oket. Ugyh hülyeség, h lehet velük csajozni :)))
A nagymama korú néniket, esetleg bácsikat, illetve a szinten kisbabas nőket érdekli. Meg a 4-5 éves kislányokat :D
Nem is tudom, az kimonottan nem figyeltem meg, hogy a férfiak jobban észreveszik a babát, de az biztos, hogy minél közelebb van egy nő a kisbabás anyuka korhoz vagy szerephez, annál kevésbé hatódik meg a babán. Ez teljesen érthető: vagy van neki, és akkor a saját gyermeke mellet elhalványul az összes, vagy nincs, utóbbi esetben vagy azért, mert nem akar, vagy azért, mert nem lehet. Egyik esetben sem várható el, hogy elolvadjon a mi babánktól. Az elképzelhető, hogy mindenki más, beleértve a férfiakat, a kislányokat és az idős néniket, kevésbé bonyolult érzelmi viszonyban vannak a kisbabákkal, és könnyebben észreveszik, hogy milyen bájosak.
De rengeteg kivétel is van, minden itt leírt általánosság alól:)
a férfiak jóval lazábbak.
számtalan apa video ill kép is van a neten hogy a férfiak mikre képesek a babákkal, amik egy anya eszébe nem jutnának.
ezen lazaság miatt más babákkal/gyerekekkel is lazán elszórakoznak. Míg az anyákban ott a féltés, aggódás, stb is, ami némi görcsösséget szül. hamarabb veszem észre más gyerekén hogy kancsi, vagy folyik az orra, mint azt, hogy de édes..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!