A Bébihordozót már lecserélhetjük rendes autósülésre?
Nekem 7 hós múlt a fiam mikor lecseréltük a hordozót, egy 9-18kg-ig rendes autósülésre, amit már menetiránnyal megegyezően lehet betenni. Nekem is kilógott a lába és már nem akart feküdni benne, egyedül nem tudott még felülni, de ülni már stabilan ült magától. És mikor már kilóg a lába rendesen a hordozóból az nem biztonságos, válltani kell. Nekem a kg-ot nem érte el, mert csak 8 kg volt épp hogy. De amint lecseréltük, megszüntek a hisztik mert tudott benne ülni mert mindíg csak ülni akart, nem feküdni és jobban ki is látott belőle.
Szóval szerintem nyugodtan cseréld le. Én nem vennék 0-18-as ülést. Hanem már rendes 9-18-ast.
Mi is 8-9 hónapos kora körül, cseréltük le a lányom ülését, olyara ami már menetirányba köthető, és dönthető. Ha teljesen döntve van, szinte fekszik benne. Még nem volt 9 kiló, de már tudott ülni. A bébihordóban már üvöltött egész úton, úgyhogy inkább ezt választottuk, mint az állandó visítást.
Akik bőszen kioktatnak, azoknak jelzem hogy a mi gyerekkorunkban a gyerekek a mama ölében utaztak, nagyobbacska korban meg a két első ülés közé állva kapaszkodtunk hátul, hogy kilássunk és még mindíg élünk. Szóval, persze hogy tegyen meg az ember mindent a gyereke biztonsága érdekében, de azért nem kell túlzásokba esni. És persze lehet mondani hogy ha nem bírja a gyerek az autót akkor nem kell kocsikázgatni, de Isten bocsássa meg nekem, nem fogok otthon ülni 1-2 évet azért mert mertem gyereket vállalni.
Lehet lepontozni!
az én gyerekem is ordított a hordozóban, mégis megvártam, h legyen 9 kiló és üljön egyedül. inkább, minth a koporsója fölött álljak, mert bírta a nyaka a terhelést... ha ez neked kioktatás, akkor sajnálom...
és igen felnőttünk, zsigulikban, trabantokban, negyed ennyi autó között és negyed ekkora sebességnél.
húúú de tudtam, h lesz, aki nem hagyja szó nélkül...
Mint írtam már az enyém is tudott ülni. Viszont ha vártam volna hogy kilenc kiló legyen, akkor másfél éves koráig a bébihordót használhattuk volna, amikor kb törökülésben fért volna el a lába. Nem minden gyerek lesz 9 hósan kilenc kiló. Persze biztos alultáplált volt a lányom.
Húúú de tudtam hogy most is lesznek mindentmegmondó szuperanyuk.
figyu én is magam próbáltam kiokoskodni internet alapján, h mit kéne venni, de én pl mérnök vagyok, nem babaülés szakértő, itt mondanak ezt meg azt, mi is bementünk egy bababoltba, nem kell ott megvenni, elég ha kikéred a tanácsukat, belepróbálod a gyereket, a nagyobb helyeken nagyon értenek hozzá.....mi is elindultunk, h veszünk egy ülést, de nem tudtuk h mi milyen, ugye kg alapján az ember nem nagyon tud dönteni, elég félrevezető.....
az én fiam ordított, és folyamatosan fel akart ülni a hordozóban, aztán így nem indultunk neki Balatonnak, bementünk, tanácsot kértünk és segítettek is és egy üléssel tértünk haza.....ja és ami a legdurvább, h még le is beszéltek a drágábbról, nekem ez pozitív csalódás..
... és még az jutott eszembe, h ezeket az üléseket be is kell próbálni az autóba, mert nem mindegy, h milyen autótok van, hiába ilyen olyan az ülés, ha nem passzol annyira
......légyszi ne veszekedjetek már, ez annyira nem anyukás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!