Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kit választanátok? A pénzes...

Kit választanátok? A pénzes rendes pasit aki imád vagy aki iránt vágyat éreztek de nincs ugy eleresztve? Hozzáteszem van egy kisfiam és nekem ő a legfontosabb hogy neki jo legyen!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
aki iránt vágyat érzek.
2010. ápr. 23. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Akivel a szerelem kölcsönös és boldogan le tudnám élni vele az életem (tök mindegy, hogy gazdag vagy sem-legalábbis nekem). Én nem vagyok megvásárolható.
2010. ápr. 23. 08:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Akire vágyom.

Én inkább élek szerényebben azzal, akit szeretek.

2010. ápr. 23. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az utóbbit, mert ha vágy nincs akkor semmi nincs.
2010. ápr. 23. 08:34
 5/10 A kérdező kommentje:
az elsőt is szeretem de még nem rég kezdődött még szex se volt a másikkal semmi nem történt(nem is tudnák két vasat a tüzbe tartani)de mégis valahogy vonz vagy lehet azért mert semmi nem történt?!
2010. ápr. 23. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a szívemre hallgattam és azt választottam aki iránt vágyat érzek. Márcsak azért is mert kiszúrás a pénzessel is hogy én nem tudom őt olyan szerelemmel szeretni, akkor megérdemli hogy találjon vkit aki esetleg igen.

Én is ilyen szituban voltam, ma már a férjem akit választottam.

2010. ápr. 23. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki iránt vágyat érzek, akik én szeretek. A gyermekemnek mindent meg tudok adni amit akarok, mivel én is dolgozom és nem szorulok senki segítségére. Így nálam a pénz nem szempont. Egyébként a gyermekednek is az az érdeke, hogy azt a férfit válaszd akit szeretsz, mert ha már az elején nincs szerelem, akkor igen tiszavirág életű lesz a kapcsolat. A kisfiadnak pedig az lenne a legfontosabb, hogy egy rendezett családi élete legyen, ahol állandó a két ember körülötte és nincsen átjáróház.
2010. ápr. 23. 09:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nehéz dolog, Én nem vagyok már 18 éves (hanem 33), amúgy házasságban élek, van egy kislányunk, szóval, velünk minden OK. Na, ezzel csak arra akartam utalni, hogy ha most ilyen helyzetben lennék, Én már az eszemre hallgatnék. Túl vagyok már sok pasin, sok szerelmen, ma már nem az a fontos nekem, hogy lángoljak, úgymond, hanem a nyugalom, és a biztonság. Mivel férjemmel már 8 éve vagyunk együtt, köztünk már nincs az a kezdeti, lángoló szerelem, de szeretjük egymást, az ágyban is nagyon jó minden, de már nyugalom van, kiegyensúlyozottság, és béke. És nekem most ez a jó, és nem is akarnék mást, nem lenne a 14 hónapos lányom és a munkám mellett energiám arra, hogy megéljek egy újabb szerelmet. Segíteni nem tudok neked a döntésben, az a Te dolgod, de talán valamiféle támpontot tudtam adni.
2010. ápr. 23. 09:07
 9/10 A kérdező kommentje:

igen nyugalmat biztonságot,egyensulyt szeretnék végre!De közben a viharra is vágyom kis mértékben,de már én se vok fiatal és a gyerekem a legfontosabb!És pofára esni se szeretnék többet!

Köszönöm a válaszokat:)

irjatok még:)

2010. ápr. 23. 09:56
 10/10 A kérdező kommentje:
ja a fiam apja is nagy szerelem volt aztán még terhesen elhagyott a kisfiut se látogatja!
2010. ápr. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!