Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok? A pénzes rendes pasit aki imád vagy aki iránt vágyat éreztek de nincs ugy eleresztve? Hozzáteszem van egy kisfiam és nekem ő a legfontosabb hogy neki jo legyen!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 22:07
1/4 anonim válasza:
mindnképp aki iránt vágyat érez, a vagyon még összejöhet és nem is minden..
2/4 anonim válasza:
igaz f vagyok,de én érzelem alapján döntenék,sajnos azt vettem észre mostanába csak azokra buknak akiknek van lóvéjuk pl:szereztem egy bmw-t én voltam a király mindenki jött hozzám,aztán másnap ugyanoda mentem bicóval hát mit ne mondjak öörültem annak hogy egyáltatlán volt ojan aki köszönni tudott
3/4 anonim válasza:
aki iránt vágyat érzel: lehet ez csak fellángolás, hosszútávon esetleg nem lenne elég számodra
pénzes pasi, aki imád: valamennyire biztosan te is szeretheted, biztos jövő, kiegyensúlyozott kapcsolat:-)))
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyik iránt se érzek szerelmet és igy nehéz dönteni!"szeretem" mindkettőt jokat lehet dumálni velük egy hullámhosszon vagyunk de döntenem kell! aki iránt vágyat érzek semmi nem történt köztünk testileg!Lehet csak azért?Nem tom?vagy ő az aki?nem tom:)jajjjj:)
vagy tul spilázom?!
2010. ápr. 24. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!