Most akkor hogy is van ez a pelus-visszahajtás a pisilés ellen peluscserekor?
Még nincs meg a baba, de láttuk ezt a módszert több helyen is, hogy pelenkázáskor kibontjuk a pelust, majd visszahajtjuk a fütyire az össze-vissza pisilés megakadályozására.
De van két kérdésem:
Ha csak kibontva, lazán rá van hajtva a pelus és elkezd pisilni, akkor oldalt nem folyik ki a pisi?
Tegyük fel, hogy kibontottam a pelust, visszahajtottam rá, és várok. Honnan lehet tudni, hogy mikor pisil bele?
Szia! En onnan tudom, hogy belepisilt-e, hogy ugye visszahajtom es rajta tartom a kezem. Mikor pisil erzem a meleget a peluson keresztul. A parom mikor pelust cserel mielott visszahajtja rafuj a kukira. Persze nem mindig jon a pisi. Neha mikor kibontom latszik hogy nemregen pisilt, mert meg latszanak a csoppok. Az en pici fiam csucsorit mikor a dolgat vegzi :) Erdekes hogy miket tudnak produkalni ezek a kis emberpalantak!
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!