Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor hogy is van ez a...

Most akkor hogy is van ez a pelus-visszahajtás a pisilés ellen peluscserekor?

Figyelt kérdés

Még nincs meg a baba, de láttuk ezt a módszert több helyen is, hogy pelenkázáskor kibontjuk a pelust, majd visszahajtjuk a fütyire az össze-vissza pisilés megakadályozására.

De van két kérdésem:

Ha csak kibontva, lazán rá van hajtva a pelus és elkezd pisilni, akkor oldalt nem folyik ki a pisi?

Tegyük fel, hogy kibontottam a pelust, visszahajtottam rá, és várok. Honnan lehet tudni, hogy mikor pisil bele?

2010. ápr. 23. 07:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia! En onnan tudom, hogy belepisilt-e, hogy ugye visszahajtom es rajta tartom a kezem. Mikor pisil erzem a meleget a peluson keresztul. A parom mikor pelust cserel mielott visszahajtja rafuj a kukira. Persze nem mindig jon a pisi. Neha mikor kibontom latszik hogy nemregen pisilt, mert meg latszanak a csoppok. Az en pici fiam csucsorit mikor a dolgat vegzi :) Erdekes hogy miket tudnak produkalni ezek a kis emberpalantak!

Boldog babavarast!

2010. ápr. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!