Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos lányom miért...

10 hónapos lányom miért hisztizik peluscserekor?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja ezt csinélja, sirni kezd, amikor kezdem bekenni a popsiját, és ordit, fut el, amikor az új pelust adom rá. Adtam már nagyobb méretet is, hagytam picit játszani is, de utána sem szerette, amikor a tisztát adtam rá. Mi lehet a baj? Mit próbáljak még ki? köszi a válaszokat előre is
2011. márc. 25. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, tavaly nyáron, szintén hasonló korban. Nekünk átmenetileg a bugyipelus jelentett megoldást, azt csak rá kell húzni, akár állva is meg lehet oldani. Aztán mikor kicsit lenyugodott, visszatértünk a normál pelushoz. Hogy mi ez náluk??? A jó ég tudja. De nálunk is 8-9-10 hónapos korban volt ez.
2011. márc. 25. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:
az én fiam is így viselkedik, már másfél éves. talán nem szereti, ha ott nyúlkálok. a legrosszabb, mikor törlöm róla a kakit. üvölt, mintha ölnék
2011. márc. 25. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert egészséges, jól fejlődő kisbaba, ezt csinálja ebben a korban az összes bébi, unja, időpocsékolásnak érzi, menne a dolgára.
2011. márc. 25. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van! Neki most annyi dolga van, hogy legszívesebben mindig tevékenykedne, játszana.. Unja a peluscserével töltött holtidőt. Adj ilyenkor a kezébe valami máskor tiltott dolgot, hátha leköti néhány pillanatra! Vagy: én ennyi idős korától ritkítottam a peluscseréket. Ha nem volt szükséges, nem cseréltem már minden evéskor. Így kevesebb volt a napi "harc".
2011. márc. 25. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd egy kicsit pelus nélkül.
2011. márc. 25. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!