Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babakocsira (majd nyáron)...

A babakocsira (majd nyáron) ti rárakjátok a szúnyogvédőt, vagy túl nagy kényeskedésnek találjátok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze, rá is raktam, Tavaly júliusban született,légy mindenféle bogár ellen. Ki tudja, hogy az a légy hol mászkált előtte.
2010. ápr. 22. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez igen! Még nem gratulálok az ikreidhez, de sok erőt kívánok. Szúnyoghálót mi is használtuk, amikor aludt. És város ide, falu oda, darazsak, méhek, mindehol vannak, de mint látjuk verebek is akár.. tedd föl te is.
2010. ápr. 22. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is felrakom mindig. Igaz mi is Budapesten lakunk, és szúnyog tényleg nincs, de akkora darazsak repkednek erre néha, hogy majd összeesek. Eleinte nem volt szúnyog hálónk, de volt egy kellemes tavaszi nap, mikor a fiam kint aludt a teraszon babakocsiban, és fél órán belül kétszer szaladtam be vele a szobába, mert állandóan ott zümmögtek körülötte a darazsak... Felhívtam a párom, hogy addig haza ne merjen jönni, míg nem szerez be szúnyog hálót a babakocsira. Azóta mindig rárakom ha kellemes jó idő van. És akkor is, ha kimegyünk az utcára.

Abszolút hidegen hagy, hogy ki mit gondol rólam. Az a legfontosabb, hogy a babámat ne csípje meg semmi.

2010. ápr. 23. 09:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!