Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mit ad a babának enni...

Ki mit ad a babának enni mikor tanulja a darabosat? Nem eszik meg sokat,megunja vagy nem tudom,és éhes. Délre a főzelék/hús pépes. De mi legyen a reggeli,vacsi? 1 babacsintát eszik pl

Figyelt kérdés
ma 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggelire én ezeket adtam mikor elkezdtem és mai napig ez megy. 15 hónapos múlt a fiam.

Tojást bevezetted már? A rántottát szereti nagyobb darabokba sütöm meg kézbe veszi és eszi.

Bundás kenyér.

Görög joghurt gyümölcsökkel.

Zabkása, ha szereti a gyereked a zabot. Fiam utálja.

Falatkák kiflivel vagy kenyérrel. Padlizsánkrémet szereti a fiam nagyon. Avokádókrém vagy bármi olyan krémmel amit már bevezettél neki.

Piritóst is szerette, szereti a mai napig.

Babacsintát szerette régen márnem eszi meg.

Akármit adok én adok neki kis gyümölcsöt is. Most banán, narancs, mandarin. Almát sosem szerette. Ezeket variálom, mert ő ha egyik nap kap banánt másik napmár más kell nem eszi meg.

Vacsira annyiban más, hogy sokszor akkor azt kap amit főztem. Kivéve, ha nehéz vagy puffasztó étel. Illetve ugye ő tápszert is eszik vacsira így ott a szilárd étel kevesebb.

A fiam pár falat után eldobta a kaját, játszott vele és a pépesett ette meg. Most jutottunk el oda, hogy már többet megeszik így. Ez általában idő szóval ne aggódj. Kezdetben például egy banánt szétdobált 2 falatot evett max most már maximum 2 falatot dobál szét többit megeszi.

ma 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ma reggel rántottát adtam neki (10hós). De szoktam szendvics falatot készíteni neki, babacsintat én is adtam neki.

Sajt szeletet vágni ilyesmi.

ma 08:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen eszi a tojást,tegnap ő is rántottát evett,de fele vagy még több megmaradt 1 tojásnak,aztán meg éhes volt
ma 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még szoktam olyat hogy natúr joghurt török bele babakekszet meg gyümölcsöt osszenyomom villával/lereszelem összekeverem és adom neki. Az még valamennyire darabos így.
ma 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!