Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főztök holnap? Nektek is...

Mit főztök holnap? Nektek is nehéz kitalálni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ötletem nincs mostanában.Mindig is jól főztem és sokat is főztem de mióta megvan a babánk kevesebbet főzök.És egyszerűen nem tudom kitalálni mit kéne??????
2010. ápr. 22. 20:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hát csak ennyi. nálunk néha előfordul. hó végén.
2010. ápr. 22. 20:42
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a linket:)
2010. ápr. 22. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Zöldborsó levest, gombás májat rizzsel.
2010. ápr. 22. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
szivesen a linket :)
2010. ápr. 22. 21:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne is mond. Amíg nem evett mindent kisfiam neki főztem valami bébi papit. Mi meg ettünk melegszendvicset, vagy rendeltünk pizzát ha éppen nem főztem. Amióta eszik mindent azóta agyalhatok én is. Holnap májgombóc leves lesz gazdagon, és palacsinta.
2010. ápr. 22. 21:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Paradicsomos húsgombóc volt ma. Holnap tojásos nokedlit szeretnék csinálni.
2010. ápr. 22. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Brassói volt ma.Holnap töltött gombát csinálok.
2010. ápr. 22. 22:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Pesto szószos tortellini, gyors és fini:) Én is most lettem 30, szörnyű! Isten éltessen persze!:)
2010. ápr. 22. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kitalálni, meg sok idő megfőzni, így mi rendelünk kb. heti 4 napra. A maradék három nap közül az egyiken vmi olcsót főzök (paprikás krumpli, üveges szósz spagettivel, gulyásleves, húsleves, stb... Akkor van egy "vendéglátós" napunk nagyszülőknek, amikor meg vmi érdekeset, pl.: burgonyakrokett sajtos gombával - áfonyaöntettel volt legutóbb, ill. a 3. napon mi megyünk valakihez, így nem kell főzni.

Nálunk mostanában ez a szokás, nekem bejön :)

*L*

2010. ápr. 22. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem írtad, mennyi idős a babád, rá is kell-e főznöd, vagy csak magatokra.

Én ma gulyáslevest csináltam, az abba felszecskázott zöldségekből és husiból külön pároltam a 9 hónapos lányomnak, a pörköltalapot neki még nem adom. A második fasírt és petrezselymes krumpli volt.

2010. ápr. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!