Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennyi idősen vállaltatok...

Ti mennyi idősen vállaltatok babát?

Figyelt kérdés
Én 19 éves vagyok a barátom pedig 20 mind a kettőnknek biztos munka helye van és ketten havi 310ezret keresünk. Saját lakásunk is van ugy hogy lenne hova hozni. De az lenne a kérdésem hogy korai lenne babát vállalni?

2016. szept. 13. 12:07
1 2 3 4
 31/37 picoka92 ***** válasza:
50%
Igazad van, nem kell beernie. Csak azert mondtam igy talan mert sokan azzal ervelnek a fiatal anyasag mellett merthogy tanul meg... En beertem ennyi vegzettseggel. Nekem nemigen lenne energiam idom meg tovabbtanulni gyerekek mellett. Vegulis en vagyok veluk 0-24be ugyhogy ez tenyleg nem is menne. Nekem fontosabb hogy magamnak nem a bolcsinek, nagyiknak szultem. De azt em itelem el aki bolcsibe adja vagy mas rokonra bizza amig o tanul. Legalabb neki van meg hozza kitartasa. Nekem mar semmi kedvem tanulni. :(
2016. szept. 13. 20:19
 32/37 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem egyetemre jártam volna, akkor dolgozni mentem volna, és ugyanúgy oviba járt volna, főleg, hogy most már amúgy is kötelező az ovi, meg amúgy sem sokan maradnak otthon nulla bevétellel. Jó, az én gyerekem járt egy évet bölcsibe is, de szerintem ez sem ritka. Én sem a bölcsinek szültem, nem a nagyiknak, ő sem volt többet intézményben napközben, mint bárki más gyereke.

Na mindegy, remélem most is megtalálják a piros kezet a szokásos lepontozók :D Nem szoktam vele foglalkozni, de most tényleg nem tudtam hová tenni, hogy miért nem volt szimpi a válaszom (mert nyilván erről szól a dolog, nem a hasznosságról, a rendeltetésszerű használat már az oldal indulásakor sem ment a többségnek).

2016. szept. 13. 20:47
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen nekem túl korai lett volna. 26 voltam, amikor született a babám és nem bántam meg, hogy nem jött előbb, pedig 17 éves korom óta stabil kapcsolatom van.
2016. szept. 13. 21:00
 34/37 picoka92 ***** válasza:
48%
Igen, fontos a stabil kapcsolat is. En 22evesen 7 eves kapcsolatba szultem. Most leszunk 10evesek. :) kerdezo nem irta miota vannak egyutt. Ez is nagyon fontos.
2016. szept. 14. 19:48
 35/37 anonim ***** válasza:

Én 26 éves vagyok, a férjem 35, próbálkozunk már, remélem nemsokára már kismama leszek:)

Én 19 évesen kezdtem az egyetemet, volt egy akkor 2 éve tartó párkapcsolatom, amire akkor azt mondtam, hogy örökké fog tartani. Összeköltözésen gondolkoztunk, nagyon terveztük a közös jövőt, aztán 21 évesen rájöttem, hogy baromira nem illünk össze és a személyiségünk is jó alaposan megváltozott azóta, amikor akkoriban megismerkedtünk és járni kezdtünk. Szerintem a 19-20 év pont az a kor, amikor már felnőtt valaki, vannak elképzelései, tervei a jövőt illetően, viszont a személyisége a következő pár évben fog még igazán kialakulni. Legalábbis nálam így volt. Ég és föld amilyen 19 évesen voltam, és amilyen most. Tulajdonképpen ti tudjátok, hogy mire tudtok/akartok gyereket vállalni, én nem is ezt az oldalát nézném a helyetekben, hanem a kapcsolat stabilságát, és azt, hogy valóban együtt maradtok-e 5 év múlva is?

2016. szept. 17. 17:04
 36/37 anonim ***** válasza:

én 33 voltam, első baba volt 5 éve

ha mégegyszer születnék tuti én is te korodba szülnék

2016. szept. 21. 14:26
 37/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt első sorban kettőtöknek kell eldönteni hogy akarjátok e mindketten, elég erős és stabil az a kapcsolat hogy elbírja ezt a nem kis feladatot, ami egy gyerekkel jar. A helyedben nem idegenektől várnék valaszt. Ha én 19 évesen vállaltam volna, akkor nem a férjem lenne az apja, hanem az exem. 30 30 évesen 15é hetes kis ám vagyok. A férjemmel imádok együtt élni, mellette vagyok igazan önmagam. Eddigi 6 évünk alatt megéltünk mélységeket és magasságokat egyaránt. Buliztunk, utaztunk,arra költöttünk amire akartunk, az esküvőnket is önerőnkből oldottuk meg.De voltak problémák is amiket egymásba kapaszkodva átvészeltünk. Most mar eljutottunk arra a szintre, hogy tovabblépjünk, családot alapítsunk és egy új fejezetet nyissunk az életünkben. Ha 19 évesen vállaltam volna be a babát, teljesen mashogy alakult volna az életem. Nem mondom hogy rosszabb iranyba, de másfélé...
2016. szept. 24. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!