Ti mennyi idősen vállaltatok babát?
Hát, ha nem egyetemre jártam volna, akkor dolgozni mentem volna, és ugyanúgy oviba járt volna, főleg, hogy most már amúgy is kötelező az ovi, meg amúgy sem sokan maradnak otthon nulla bevétellel. Jó, az én gyerekem járt egy évet bölcsibe is, de szerintem ez sem ritka. Én sem a bölcsinek szültem, nem a nagyiknak, ő sem volt többet intézményben napközben, mint bárki más gyereke.
Na mindegy, remélem most is megtalálják a piros kezet a szokásos lepontozók :D Nem szoktam vele foglalkozni, de most tényleg nem tudtam hová tenni, hogy miért nem volt szimpi a válaszom (mert nyilván erről szól a dolog, nem a hasznosságról, a rendeltetésszerű használat már az oldal indulásakor sem ment a többségnek).
Én 26 éves vagyok, a férjem 35, próbálkozunk már, remélem nemsokára már kismama leszek:)
Én 19 évesen kezdtem az egyetemet, volt egy akkor 2 éve tartó párkapcsolatom, amire akkor azt mondtam, hogy örökké fog tartani. Összeköltözésen gondolkoztunk, nagyon terveztük a közös jövőt, aztán 21 évesen rájöttem, hogy baromira nem illünk össze és a személyiségünk is jó alaposan megváltozott azóta, amikor akkoriban megismerkedtünk és járni kezdtünk. Szerintem a 19-20 év pont az a kor, amikor már felnőtt valaki, vannak elképzelései, tervei a jövőt illetően, viszont a személyisége a következő pár évben fog még igazán kialakulni. Legalábbis nálam így volt. Ég és föld amilyen 19 évesen voltam, és amilyen most. Tulajdonképpen ti tudjátok, hogy mire tudtok/akartok gyereket vállalni, én nem is ezt az oldalát nézném a helyetekben, hanem a kapcsolat stabilságát, és azt, hogy valóban együtt maradtok-e 5 év múlva is?
én 33 voltam, első baba volt 5 éve
ha mégegyszer születnék tuti én is te korodba szülnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!