Ti mennyi idősen vállaltatok babát?
En 21 évesen szültem az elsőt. Ugyan azok a feltételek megvoltak nekünk is mint nektek. Mi nem sokat gondolkodtunk rajta es nem érdekelt túlságosan mások véleménye mit is gondolnak az ilyen fiatalon szülésről. Régen is, szegényebb körülmények között is felnevelkedtek a gyerekek.
NEM bántam meg SOHA hogy "olyan" fiatalon szültem. De ez persze egy nagyon nagy döntés, egy életre szoló kötelék. Nektek kell eldönteni most vagy később akartok belevágni.
Es az hogy nem lesznek együtt a szülők nem mindenkinél esik meg, pozitiv példák vagyunk: mi 9 éve vagyunk együtt, első szerelem, első kapcsolatom es most a férjem es a gyerekeink apja, mai napig rettentően jo a kapcsolatunk.
Sok sikert a döntéshez! En támogatlak titeket!!
19 évesen javában nyomtam az egyetemi bulikat,házasságról,gyerekről hallani sem akartam. Annak volt ott az ideje,mivel egy éve szabadultam ki a szülői házból. Tanultam az életről,önfenntartásról,a pénzről,a kapcsolatokról. Megismertem.magam és mire odakerültem,hogy házasság,addigra tudtam kit-mit keresek. De 19 évesen alkalmatlan lettem volna rá.
26 évesen szültem az elsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!