Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idősen vállaltatok 3....

Mennyi idősen vállaltatok 3. babát? Mennyiben volt más a harmadik terhesség illetve a szülés az előző kettőhöz képest?

Figyelt kérdés
Most vagyok 34 éves. Van már két ovis gyerekük és gondolkodunk egy újabb kistesón :)A férjem sietteti (aggódós), de én még várnék 1-2 évet.
2016. ápr. 10. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

38 éves szültem a harmadikat. Semmiben sem volt más, mint az előző kettő. Sőt, sokkal gyorsabb és rutinosabb volt az egész.:)

Sok sikert Nektek!

2016. ápr. 10. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Akkor vallald, amikor kesznek erzed magad, mert nyilvan a terhesseget te viszed es az elso evben is altalaban az anyanak tobb a feladata. Arra akarok celozni, hogy erre neked kell teljesen keszen allni, siettetni nem szabad.

En egy eve jutottam el erre a pontra, 32 voltam es mar kisiskolas a ket nagyobbik gyerek. Sajnos nalunk nem jon olyan gyorsan a harmadik, mint az elso ketto, akkor kb egybol terhes is lettem es gond nelkul ment minden.

Most nem annyira, terhes lettem, elveteltem, most varunk, hogy ujra terhes legyek. Szoval egy eve volt meg az elhatarozas, de meg ki tudja, hogy mikor lesz ebbol gyerek is.

De szerintem ez nem altalanos, igy emiatt nem kell kapkodni, aokan ennyi idosen szulik az elsot gond nelkul.

Elvileg egeszsegugyileg rendben vagyok, a ciklusaim normalisak, de hogy oszinte legyek en erzem, hogy a testem mar nem pont olyan, mint 10 evvel ezelott. Aktiv eletmodot elek, nem vagyok tulsulyos sem, de megis "oregszem", ha tetszik, ha nem. Nem tartom kizartnak, hogy ennek is van koze ahhoz, hogy nem ugy alakulnak a dolgok ezen a teren, mint annak idejen.

Szoval a ferjednek is igaza lehet.

2016. ápr. 10. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
igaz 2. babámat várom, de 35 éves vagyok és nagyon gondolkodok a harmadikon :)
2016. ápr. 10. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

én 35 felett már nem vállalnék babát!

meg igazából, lehet 1-2 év múlva nem jön össze elsőre - kihúzódik 3-4 évre is akár, mivel minél idősebb a nő, annál kisebb az esély, leszel 40 éves - 60 évesen akarod elballagtatni? meg egészségileg se mindegy szerintem!

2016. ápr. 10. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
25,5-28-30,5 eves voltam, mikor a lanyaim szulettek. Mindharom szulesem viszonylag konnyu, gyors volt, gyors gyogyulassal. Most a harmadiknal (3,5 hetes) vagyunk a legrutinosabbak. Sokan mondjak, hogy a kettohoz kepest a 3.gyerek nagy valtozas, de en most azt mondom, az egyhez kepest a ketto engem sokkal jobban megviselt, pedig a rutin mar ott is megvolt, nem is volt gond, inkabb nehez volt hozzaszokni, hogy a kicsi mellett van egy nagyobb is, plusz mellette minden mas hazimunka.Most ezt is konnyebben veszem, mert egyszer mar vegigcsinaltam, megtapasztaltam. Mi nem akartunk tul nagy korkulonbsegeket sem. Meg csak a legnagyobb ovis, a kozepsot majd most iratom, de szeptemberben lesz 3 eves, szoval nem is biztos, hogy felveszik, plane hogy tesoval vagyok itthon.
2016. ápr. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!