Szerintetek hogy jobb? Lili, vagy Lilien?
Figyelt kérdés
Úgy bármikor megszülethet ezen a héten kislányom,és mindenképp a Lili nevet szeretnénk neki adni,de nemrég mondta valaki hogy inkább adjunk Lilent vagy Liliánát,mert az felnőtt korában jobb lesz.Szerintetek Lili vagy Lilien legyen?2010. ápr. 22. 18:49
21/24 anonim válasza:
Lilien! Nagyon szép, jó választás! A Lili csak úgy "magában" nekem kicsit kevésnek hangzik.
Mi gondolkoztunk a Lilla néven is, azt is szokták Lilinek becézni. De azért nem választottuk, mert a vezetéknevünkkel nem jól hangzik.
Sok boldogságot kívánok!
22/24 anonim válasza:
az én lányom Liliána és Lilizzük!a Kerilányom Lilla és még sohase hívtuk Lilinek,mert a Lilla az Lilla és nem Lili!a kettö 2külön név
23/24 anonim válasza:
Én Lili , mert pont Lili a nevem(Csak simán Lili). Anyu anno azért adta nekem , mert nem lehet becézni és az jóh , mert eleve Lilinek szólítanak. Mert , mondjuk bejön egy Károly (pici gyerek), azt Károlynak szólítod? Úgy h ezért Lili párt :D
24/24 anonim válasza:
Előző vok :) Én elviselem a Lili nénit :D Inkább , mint Lilkó néni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!