Szerintetek hogy jobb? Lili, vagy Lilien?
Figyelt kérdés
Úgy bármikor megszülethet ezen a héten kislányom,és mindenképp a Lili nevet szeretnénk neki adni,de nemrég mondta valaki hogy inkább adjunk Lilent vagy Liliánát,mert az felnőtt korában jobb lesz.Szerintetek Lili vagy Lilien legyen?2010. ápr. 22. 18:49
1/24 anonim válasza:
A Lilien sokkal különlegesebb, már elég sok Lili van, mondjuk ez ne zavarjon, az én fiacskám Bence, én ezért hallgatom néha, hogy mennyi Bence van már...
Amúgy a Linett tetszik inkább, bár azt nem írtad.
2/24 anonim válasza:
Számomra egyértelműen Lilien, mert becézni tudjátok Lilinek, amikor pedig felnőtt lesz / a Lili nem egy felnőttes név/ akkor pedig Lilien is nagyon szép :)
3/24 anonim válasza:
Nekem a Lilien jobban tetszik :)
Elöre is Jó Babázást.
4/24 anonim válasza:
Barátnőm unokája 2 hónapos, és Lilien. Lilinek becézik. Szerintem a Lilien azért jobb, mert később választhat melyik megszólitás tetszik neki jobban.
5/24 anonim válasza:
nagyon sok a Lili, több ismerősöm is van, ahol most született kislány, kettő Lili is van. inkább Liliána, felnőttesebb és különlegesebb.
6/24 anonim válasza:
Én annyira utálom az ilyen típusú flancos neveket, eléggé magyar keresztnév párti vagyok, de valami miatt a Lilienért meg vagyok őrülve.
Pedig a Vivien-től falra mászok. Rejtély...
A kislányom Kincső lett, de a Lilien is játszott.
Szóval nekem teccik! (A Lili nem) :-)
8/24 anonim válasza:
Függ a vezetéknevétől is. Az biztos, hogy egy felnőtthöz jobban illik a hosszabb, kevésbé becézett forma. Így a Lilienre szavazok én is. :)De nagyon tetszik, amikor egy kislányt Lilinek hívnak. :-)
9/24 anonim válasza:
Szerintem Lilien de elfogult vagyok, mert engem is úgy hívnak :)
10/24 anonim válasza:
Lilien. mi is gondolkodtunk rajta, ha a második babánk lány lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!