13 hónapos lányomnál hogyan kezeljem a hisztit?
Földhöz nem csapja magát.Hálistennek.
De ha valamit nem adok neki oda amit ő szeretne akkor hiszti van.Vagy ha nem engedem ki a konyha ajtón egyedül a folyosóra(lépcső van és félek hogy szétvágja a fejét)akkor is hiszti van.
Ti hogy csináljátok?Állítólag nem szabad figyelmet fordítani rá,és akkor abbahagyja.
enyém még kicsi, de vigyáztam egy 1 évesre múltkor.jött a hiszti.csináljam ezt csináljam azt, húzzam a redőnyt fel le.2x megcsináltam(után volt a folyosóra kiengedés is),mondtam neki,h nem, hideg van.jött a hiszti.nem figyeltem rá.abbahagyta.
nem kell rá figyelni ez a titok nyitja.nem ő a kishercegnő,herceg,hogy mindent megcsinálj neki.legyél következetes, ha rákezdni ne figyelj oda.ha ez nem hat,akkor hagyd hadd folytassa,előbb utóbb abbahagyja.ha nagyon durván megy már,tényleg semmi sem használ, mehet az arcába a víz.nem sok, csak pöcköld rá.
Köszönöm a válaszokat.
Hát a hisztivel nem mindent ér el, nem ugrálom körül.
Ha látom hogy mégis folytatja akkor én is elterelem a figyelmét mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!