Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos lányomnál hogyan...

13 hónapos lányomnál hogyan kezeljem a hisztit?

Figyelt kérdés

Földhöz nem csapja magát.Hálistennek.

De ha valamit nem adok neki oda amit ő szeretne akkor hiszti van.Vagy ha nem engedem ki a konyha ajtón egyedül a folyosóra(lépcső van és félek hogy szétvágja a fejét)akkor is hiszti van.

Ti hogy csináljátok?Állítólag nem szabad figyelmet fordítani rá,és akkor abbahagyja.

2010. ápr. 21. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Rád van kapva, mert hisztivel mindent elért eddig nálad.Váltsál taktikát, ne ugrálj minden kérésére, mert ő ezt élvezi!
2010. ápr. 21. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:

enyém még kicsi, de vigyáztam egy 1 évesre múltkor.jött a hiszti.csináljam ezt csináljam azt, húzzam a redőnyt fel le.2x megcsináltam(után volt a folyosóra kiengedés is),mondtam neki,h nem, hideg van.jött a hiszti.nem figyeltem rá.abbahagyta.

nem kell rá figyelni ez a titok nyitja.nem ő a kishercegnő,herceg,hogy mindent megcsinálj neki.legyél következetes, ha rákezdni ne figyelj oda.ha ez nem hat,akkor hagyd hadd folytassa,előbb utóbb abbahagyja.ha nagyon durván megy már,tényleg semmi sem használ, mehet az arcába a víz.nem sok, csak pöcköld rá.

2010. ápr. 21. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy elterelem a figyelmét arról amit nagyon akar. Néha elég egy kis gimasz vagy bábozás egy plüssel. Nálatok ez nem hat?
2010. ápr. 22. 08:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát a hisztivel nem mindent ér el, nem ugrálom körül.

Ha látom hogy mégis folytatja akkor én is elterelem a figyelmét mással.

2010. ápr. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!