Hogy kezeljem a hisztit másfél éves lányomnál?
Ez nehéz kérdés, sokan könyvet írtak erről...
De nagyjából azt modnják, hogy a lehető legkevesebb figyelmet kell neki tulajdonítani, akkor abbahagyja (ha ugye nincs keletje a viselkedésének)
Én ezért megyek vásárolni babakocsival...
Mondjuk most már hideg van hozzá,de ha otthon hisztizik,akkor csap egy kis vizet az arcába,nem sokat csak tod belemártod a kezed és pöcköld rá,az lenyugtatja(múltkor olvastam vmi doki oldalán)
Amúgy ha nem figyelsz rá is tök jó,ezzel csak az a baj,hogy nem lehet mindig eljátszani és egy idő után azért necces,de amúgy ha boltban levágja magát menj tovább,majd abbahagyja.Egyébként érdekes,mert sokan a szülőket hibáztatják,ha hisztizik a gyerek,pedig sztem inkább genetika kérdése.Én mondjuk meg sem nyikkantam,tök nyugodt voltam babának is gyereknek is,kamaszként sem voltam necces,csak már nekem is jogom volt szólni:)Unokahugom viszont ugyanúgy lett nevelve mint én,mégis volt,hogy én adtam neki egy nagy taslit,mert nem hagyott mesét nézni,folyton hisztizett(3 év van köztünk).
Szerintem a vizessel és a nem figyelsz rá-val jó eredményt fogsz elérni,főleg ha tényleg következetes vagy és nem engedsz ebből:)
Ada és Abigél:)
Utolsónál szerintem az nem hiszti volt,hanem inkább hát anyum úgy mondja,hogy produkálás:DMert nagyot meg apát nem látja annyit,mint az anyukáját és olyankor levágja ezt:D
Amúgy olyan büszke vagyok magamra:DMúltkor mentem barátnőmhöz,neki 2 kislánya van egy 3 és egy 1 éves.A kisebb tündér,sosem hisztizik,a nagyobb ...hát olyan mint a 3 évesek,hiszti,ordít stb:DOlyan profin kezeltem a helyzetet:DElkezdett hisztizni,hogy vigyük ezt vigyük azt,én meg mondtam,hogy nem,erre ő h de,ez így ment 10 percig,aztán meguntam és nem szóltam hozzá,hanem a picivel játszottam:DUgye akkor mégjobban rákezdett,mert nem rá figyeltem,majd 5 perc múlva,ahogy látta,hogy nem érdekel,abbahagyta:))Olyan jó volt kicsit előre gyakorolni,de megmondtam Abinak,hogy ilyen ne játszon velem,mert ne:D
Ada és Abi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!