Meddig szoktak popsikrémet használni?
Ha mindig bekened akkor nem fog kipirosodni,de ez rád van bizva hogy látod jobbnak.
Én sem kentem állandóan mikor már ennyi idős volt a babám!
A popsikrémet azért találták ki, hogy amíg pelusba végzi a dolgait a baba megvédje az érzékeny bőrét. Ha nem kened be, az = azzal, hogy nem előzöd meg a kipirosodást, kidörzsölődést, kiütést, stb....
Megvárod amíg kellemetlenséget okozol a babának?
Egy hét hónapos baba már nem kakil csak egyszer általában egy nap.Ha ki van cserélve a pelus nem csipi ki semmi!A eldobható pelenkák rögtön beszivják a pisit,úgyhogy nem kell ennyire szigorúan venni ezt a krémezést mint a 2.ill.3. hozzászóló tette!
Nekem 3 gyerekem van és 7-8 hónaposan már én sem kenegettem állandóan csak minden második,harmadik pelenkacserénél meg persze éjjszakára.Soha nem volt még piros sem a fenekük nemhogy felmaródva!
Soha nem kentem a popsijukat semmivel. 2 gyerkőzöm van, és soha nem volt piros a fenekük. A pisi beszívódik a pelusba a kakiban meg nem kell bennehagyni a gyereket.
Lemostam vagy letörölgettem (attól függően, hogy mi volt) és kapott tiszta pelust. Ha úgy láttam volna, hogy kipirosodott akkor belkentem volna. Nekünk szupejó volt a gyógyszertári popsikrém amit a dokinéni adott. Főleg a kezemet ápoltam vele meg a kisfiam bőrét (nem a pelus alatt) ahol láthatóan száraz volt. :(
Hozzátesem, mindenki úgy kenegeti a babát, ahogy ő a legjobbnak tartja! Nincs erre ólomszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!