Meddig "kell" használni popsikrémet?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves még rendszeresen kenem neki minden peluscserénél. Mikor lehet abbahagyni? Vagy amíg kell pelenka addig kell kenni?2011. márc. 8. 21:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem amig pelus kell addig popsikrem is.
2/8 anonim válasza:
Én azóta használok alig-alig popsikrémet, mióta elmenekül a lányom a pelenkázás elől, szóval kb 10 hós kora óta. Viszont este alvás előtt mindig bekenem neki. Nappal csak akkor, ha hagyja magát. 2 éves múlt.
3/8 anonim válasza:
Én sha nem használtam minden peluscserénél, csak ha pirosnak láttam a popsiját, ami az elmúlt immár 18 hónapban talán ha 4-5 alkalommal fordult elő. Van olyan, hogy 2-3 hétig elő sem veszem a popsikrémet. Szerintem ha nem érzékeny a bőre és nincs épp hasmenése, vagy más oka, akkor nem "kell" használni.
4/8 anonim válasza:
Én már nagyon régóta csak este fürcsi után, és kakis pelus után kenem be neki a popsiját. Minden peluscserénél szerintem fölösleges.
5/8 anonim válasza:
Én kb 8 hós koráig használtam. Azóta csak akkor ha esetleg kipirosodna(nagyon ritka).
6/8 anonim válasza:
Én csupán esténként, fürdetés után kentem be rendszeresen, máskülönben csak akkor használtam popsikrémet, ha valamiért kipirosodott a bőre. Szerintem ezt is szükség szerint "kell"-ene használni. A bőrnek sem árt, ha tuid szellőzni, nem zárja el egy zsírréteg. Persze, hacsak nem érzékeny a kicsi bőre.
7/8 anonim válasza:
A védőnőm szerint minden pelenkacserénél kell popsikrémezni is.
De én naponta 2x szoktam, 1x fürdés után az esti pelenkázásnál, meg egyszer napközben ha kakilt, vagy kicsit piros.1 éves lányomnak eddig 2x csipte csak ki a popóját.
8/8 anonim válasza:
Éjjelre mindig, de nappal már én is csak ritkán kenem. 8 hós
De amig van pelus addig kell, legalábbis éjjelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!