Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem tud a babam aludni?

Miert nem tud a babam aludni?

Figyelt kérdés
eszik bufizik,elalszik a kezemben jo melyen,mikor leteszem az agyba azonnal felebred,aztan kezdodik megint elolrol,kajcsi,bufi,alvas a kezben,es ez igy megy orakon keresztul,vegkimerulesig,es mar annyira almos hogy nem birja aszemet nyitva tartani,de akkor sem tud aludni,csak kezben,mit tehetnek.4hetes kisfiu anyukaja
2008. okt. 1. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennél azért jobb, ha pl. a saját ágyadban altatod. Ha cicizik, akkor hagyd, hogy a cicin aludjon el, és utána fel tudsz kelni úgy, hogy ő nem ébred fel. Én legalábbis így csináltam, mert nálam is mindig felkelt, amikor leraktam.
2008. okt. 1. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi az első két hétben játszottuk ezt, aztán fokozatosan megpróbáltam, hogy amikor felébredt a kiságyba tételkor, akkor nem vettem újra fel, hanem csak simogattam a kis hátát és ott álltam mellette egy darabig, és újra visszaaludt, először csak napi egy alvás volt így, aztán kettő...stb. Ma már nem ébred fel ha beteszem a kiságyba. Próbáld meg, hátha segít.
2008. okt. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!