Adnátok tanácsot mert már teljesen ki vagyok merülve, mit csináljak?
Én kisfiam is 7 hónapos lesz egy hét múlva. Nálunk kicsit más a helyzet, mert ő korábban végigaludta az éjszakákat, de aztán egyszer csak felébredt éjjel, volt olyan, hogy fél óránként kellett bemennem hozzá. Én egy ideig a fogzására gyanakodtam, adtam neki camomilla 15ch-t és mercurius solubilis 9ch-t, ami a camomilla kiegészítő szere lehet, ha éjjel sokszori ébredés áll fenn.
Aztán a párom elkezdett keresgélni a neten, és ő mondta, hogy próbáljuk ki a sedatif pc-t (szintén homeopátiás bogyó), ami alvászavarra való. És ekkor a homlokomra csaptam, hogy de hülye vagyok, én csak a fogzásra koncentráltam, és ez eszembe se jutott. Onnantól kb. 3 hétig adtam neki minden lefekvés előtt és felkelés után 1-1 tablettát összetörve, pici vízben feloldva, és már pár nap után érezhetően jobb lett a helyzet. Aztán már csak lefekvés előtt adtam neki kb. 2 hétig, és most már akkor sem, és újból alszunk. Próbáljátok ki, hátha Nektek is segít. B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!