Orsi vagy Zsófi legyen?
Szerintem is Orsolya!! Zsófi is szép,de tényleg már olyan sok van belőle....
Mindent jót Orsolyának és a szülőknek is :)
Zsofia.
Nekem amugy egyforman nem tetszik egyik sem.
Volt 2 Orsi osztalytarsam... lehet azert is nem tetszik az Orsolya. Zsofit egyet sem ismerek.
Az én nevem Zsófi. Szeretem ezt a nevet, és a Zsófikával is csak 1-2-szer csúfoltak, de egyáltalán nem volt jellemző. Különben meg, ha valakit csúfolni akarnak, fogják is, legyen bármi a neve.
Mindemellett szerintem legyen Orsolya, mert sokkal ritkább név, és nem lesz 6 ugyanolyan nevű az osztályában:)
Zsófi, sokkal szebb (elegánsabb számomra valahogy) a Zsófia, mint az, hogy Orsolya (bocsánat).
Egyébként nálunk egyik név sincs a családban, tehát nem Zsófi vagyok:))
Egyik sem:(
Bocs, de ha választanom kellene a kettő között akkor inkább Zsófi. Szerintem szebb.
Köszönöm! :) Az a válasz nagyon tetszett, ahol egy Zsófi írta, hogy Orsi legyen! :))
Mostmár 99 % az Orsi. :)) Puszi mindenkinek!
Szerintem az Orsolya is elgeáns név az én 7 éves lányomat is így hívják, most jár első osztályba és senki sem csúfolja.Ja, és ő egyedül Orsi az osztályban.
Szerintem legyen az Orsi név :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!