Amíg nem tudja kiköpni, addig nem lehet fogkrémet használni, de büdi a 11 hós kislányom szája, mit tehetnék?
Igazából nem kifejezetten a büdösség zavar, hanem az,hogy legjobb tudomásom szerint a szájszagot a baktériumok okozzák, amelyek a fogakat is megtámadják.
Esténként ha hagyja meg szoktam neki mostni babafogkefével, csak úgy vizesen fürdés közben, de őgy látszik ez nem segít. Aggódom a fogai épsége miatt.Végülis már annyi mindent eszik, szinte mint egy felnőtt, érthető ha kevésnek bizonyul egy sima vizes fogmosás...
Tényleg nem használhatunk még egy kis gombostűfejnyi fogkrémet sem?
Egyébként mennyi idős kortól tudják kiköpni a fogkrémet?
Nagyonszépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Még egy uccsó komment: eddig azért nem használtam fogkrémet, mert a dokinéni és a védőnő is azt mondta ráér akkor ha kiköpi, a lepedéket meg leszedi az "üres" sikálás is. A köpást pedig mostmár megnyugodván hogy nem vagyunk lemaradva nem erőltetem, nekünk is úgy van,hogy a hangot utánozza ahgy én is csinálom, de ki nem jön semmi a szájából.
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!