Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Játszószőnyeg vagy játszópapla...

Játszószőnyeg vagy játszópaplan? Melyiket meddig tudja majd a kislányom használni? Melyik jobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csináltattam egy nagy szivacsot, az évekig jó, az van lent a földön. nagyon bevált. Vágattam rendes szivacsot, és varrtam rá huzatot. Jobbak, mint azok az egy méteres méregdrága cuccok. A játszószőnyeget szerette, ami fölött olyan boltíves játékok lógtak, kb. 3-6 hós köra között használtuk. Utána már nem volt jó, mert ahogy forgolódott, mindig beleakadt. Szóval kb. 3 hónapig jó.
2010. jún. 7. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi próbáltuk a flancos babatornáztató, egyszerűt is,szőnyeget, nem szerette (én sem, művészet volt kivenni a babát belőle), egyébként ez addig jó amíg nem fordul, amikor kúszna a paplan akadályozza, maga alá gyűri, próbáltunk szurkos vásznat rátenni, ez sem vált be. Viszont amit első perctől tudok ajánlani: habtapi + fa tornáztató: a habtapi jól szigetel, nem csúszik, a fatornáztatót egy mozdulattal elveszed a baba felől. Remélem tudtam segíteni!
2010. jún. 7. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
A játszópaplanba mindig beleakadt a fiam, utálta. Nagyon puha volt, és nem tudott jól forgolódni rajta. Most 7 hónapos, most már oké. Addig habtapi volt + egy játszószőnyeg rajta. Most már leszereltem a játszószőnyegről a lógókat, mert zavarja, ahogy előttem is írták beleakad forgolódás közben.
2010. jún. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!